Deel deze blog

Veerkracht yoga terugkijken - thema positief denken

Veerkracht yoga terugkijken - thema positief denken

Op 6 april gaf Manon Veerkracht yoga met als thema de kracht van positief denken & vrijheid. Heb je die gemist? Kijk dan de yogasessie hier terug. 

De kracht van positief denken & vrijheid

Opdracht voor deze yoga les: welke patronen dienen jouw niet meer. En voel wat voor gevoel dit patroon jou altijd heeft gegeven?
Nu je inzicht hebt gekregen in jouw patronen mag je daar een positief patroon aan tegenover zetten. Wat geeft je dat voor gevoel? Dit wordt jouw mantra voor de komende tijd. “Je bent goed genoeg” en “je mag er zijn”. De bedoeling is dat je mag gaan groeien in jouw eigen overtuiging dat je het allemaal zelf kan. En wat een vrijheid geeft dat. Dat je patroon niet de leiding heeft, maar jij! Tijdens deze yoga sessie mag je deze ruimte en vrijheid laten integreren in je dagelijks leven. Met heerlijke yoga en fijne meditaties.

Wat heb je nodig?

Niet iedereen heeft een kast vol professionele yoga attributen maar gelukkig zijn er simpele alternatieven die je vast wel in huis hebt.

Yogamat - heb je die niet dan kun je ook gewoon op een vloerkleed gaan zitten óf leg een dekentje neer op je houten/laminaat/tegelvloer zodat je in ieder geval niet koud wordt.
Yoga kussen – heb je die niet? Dan pak je een of meerdere kussens uit je bed en van je bank. Je kunt er ook eentje maken! Pak je hoofdkussen uit je bed, rol deze zo strak mogelijk op en bind het rolletje vast door aan de boven- én onderzijde een sjaal/sok/riem/panty te binden.
Eén tennisballen – een zachte stress bal is ook goed of leen de speelbal van je hond. Of maak een bolletje van een paar sokken.

Geniet van de les

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.