Deel deze blog

Yogales terugkijken - thema: als je er even doorheen zit

Yogales terugkijken - thema: als je er even doorheen zit

Op 26 mei gaf Manon een online yogales met als thema: als je er even doorheen zit. Heb je de les gemist? Geen probleem! Kijk 'm hier terug. 

Zit jij er ook weleens doorheen? Deze yogales ondersteunt je als je even in een dip zit, daar kun je namelijk het meeste groeien. In deze les leer je dat je het niet onnodig zwaar hoeft te maken voor jezelf door te blijven piekeren en malen. Een dip mag er zijn, dat hebben we toch allemaal wel eens?

Wat kun je verwachten?

Zit jij er ook weleens doorheen? Deze yogales ondersteunt je als je even in een dip zit, daar kun je namelijk het meeste groeien. In deze les leer je dat je het niet onnodig zwaar hoeft te maken voor jezelf door te blijven piekeren en malen. Een dip mag er zijn, dat hebben we toch allemaal wel eens? In deze heerlijke yin les gaan we een aantal ademhalingstechnieken combineren met yin yoga poses. Onze adem is er altijd, om ons bij te staan, om er voor te zorgen dat ons hoofd niet de overhand neemt. We geven ons over aan wat er is en ontspannen.

Wat heb je nodig?

Yogamat - heb je die niet dan kun je ook gewoon op een vloerkleed gaan zitten óf leg een dekentje neer op je houten/laminaat/tegelvloer zodat je in ieder geval niet koud wordt.
Dekentje – pluk je dekentje van de bank
Meditatie kussen – heb je die niet? Dan kan een stevig boek met daarbovenop een opgerolde deken ook prima. 

Ben je niet zo goed te been? Geen zorgen! De houdingen tijdens deze yogales kunnen ook op een stoel worden uitgevoerd.  

Geniet van de les

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.