onlin eyog agenieten

Take it slow en geniet!  Tijdens de zomer is het heerlijk om te vertragen, dat gaan we doen in deze zachte yin yogales. We gebruiken daarbij (tennis)ballen om extra te verdiepen in de verschillende poses en Manon leert je ook waar twee belangrijke acupressuurpunten zitten. Door het aanraken van bepaalde drukpunten zorg je ervoor dat alles in je lichaam weer lekker stroomt. Handig, dit kun je altijd toepassen voor wat extra ontspanning, waar je ook bent deze zomer.

Waar en wanneer?

Dinsdag 13 juli om 20:00 uur via Microsoft Teams. Via deze link doe je mee.
Heb je nog geen Teams? Zorg dan dat je Teams op tijd downloadt zodat je lekker ontspannen kunt starten met deze yogales.

Wat kun je verwachten?

Er staat een heerlijke zachte yin les op het programma. Door gebruik te maken van (tennis)ballen kunnen we de yin yoga poses nog eens extra verdiepen. Deze sessie is heerlijk voor de dunne darm en het hart. Ben je niet zo goed te been? Geen zorgen! De houdingen tijdens deze yogales kunnen ook op een stoel worden uitgevoerd. 

Wat heb je nodig?

Yogamat - heb je die niet dan kun je ook gewoon op een vloerkleed gaan zitten óf leg een dekentje neer op je houten/laminaat/tegelvloer zodat je in ieder geval niet koud wordt.
Meditatie kussen – heb je die niet? Dan kan een stevig boek met daarbovenop een opgerold dekentje of handdoek ook prima.
Twee tennisballen – twee zachte stress ballen zijn ook goed of rol twee paar sokken in elkaar.
Yogablok – die kun je ook prima vervangen voor een dik boek van dezelfde hoogte.

Fotocredits: Frank Meester