online yoga

Welke bril heb jij vandaag op? We bekijken de wereld, maar ook onszelf, vaak door een van onze vele brillen. Meestal zit er in die bril al een mening, een oordeel of een voorwaarde.  De verschillende brillen die we dragen krijgen we als kind al mee. Op het moment dat je jezelf bewust wordt van deze brillen, kan de verandering gaan beginnen. Want jij bepaalt wanneer je de bril opzet, maar vooral wanneer jij hem afzet! Deze yogales helpt je daarbij.

Waar en wanneer?

Donderdag 17 juni van 17:00 tot 18:00 uur via Microsoft Teams. Via deze link doe je mee.
Heb je nog geen Teams? Zorg dan dat je Teams op tijd downloadt zodat je lekker ontspannen kunt starten met deze yogales.

Wat kun je verwachten?

Deze yogasessie helpt jou om jouw brillen af te zetten en eens met een andere, open blik naar jezelf en de wereld te kijken. Dat doen we door in deze heerlijke zachte yoga flow een combinatie van zittende houdingen te doen. Die houdingen helpen je om dieper en dichter bij jezelf te komen.
De yogales is geschikt voor iedereen. De houdingen tijdens deze yogales kunnen ook op een stoel worden uitgevoerd.

Wat heb je nodig?

Yogamat - heb je die niet dan kun je ook gewoon op een vloerkleed gaan zitten óf leg een dekentje neer op je houten/laminaat/tegelvloer zodat je in ieder geval niet koud wordt.
Meditatie kussen – heb je die niet? Dan kan een stevig boek met daarbovenop een opgerold dekentje of handdoek ook prima.