Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Doejemee. Meld je snel aan.

Gratis webinar: Angst en hoogsensitiviteit

| 6 reacties

Als je veel last hebt van angsten, vind je het vaak lastig om op jezelf te vertrouwen. Daarnaast zijn sommige mensen ook (over)gevoelig voor prikkels, dan kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Je zweeft tussen meningen, gevoelens en emoties van jezelf én anderen. Het kan dan knap lastig zijn om te bedenken wat is nu van mij en wat is een mening of emotie van de ander? In dit webinar krijg je interessante informatie om hier meer inzicht in te krijgen. Daarnaast gaan we aan de slag met praktische oefeningen zodat je gaat zien: wat is van mij en wat is van de ander. Maar ook: waar moet ik wat mee doen en wat kan ik naast me neer leggen?

Waar en wanneer?

Dinsdag 22 december om 20:00 uur via Microsoft Teams. Via deze link doe je mee.

Heb je nog geen Teams? Zorg dan dat je Teams op tijd downloadt, nog voordat de webinar van start gaat. Je wilt niks missen!

Wat heb je nodig?

Zorg er voor dat je een tennisbal, stressbal of een andere bal bij de hand hebt.

Vraag maar raak

Heb je nu al vragen voor mij? Dan hoor ik dat graag van je! Je mag je vraag hieronder in de comments aan mij stellen dan neem ik het mee als input voor de webinar.

P.S.

Ik gaf al eerder een webinar: verzacht jouw stress- en angstmoment. Wil je die terugkijken? Dat kan hier.

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

6 reacties