Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Doejemee. Meld je snel aan.

Gratis webinar: Eerste Hulp Bij Verslaving

| 4 reacties

Webinar_eerste hulp bij verslaving

Ben jij verslaafd? Ieder mens is gevoelig voor verslavingen, de een wat meer dan de ander natuurlijk. Bij verslaving denken we vaak aan roken, drank en drugs maar wat dacht je van een telefoon-, game of snoepverslaving? Soms proberen we te stoppen met onze verslaving maar zo’n hardnekkig patroon doorbreken is knap lastig. Je valt gemakkelijk terug in oude gewoontes.
Tijdens dit webinar geef ik je een andere kijk op verslavingen. Ik begeleid je in verschillende oefeningen en meditaties die zorgen voor meer rust en ruimte. Bovendien heb ik een paar unieke tips die je helpen om wat aan je verslaving te doen. Welke verslaving dat ook is. Doe je mee?

Waar en wanneer?

Donderdag 18 februari om 20:00 uur via Microsoft Teams. Via deze link doe je mee.
Heb je nog geen Teams? Zorg dan dat je Teams op tijd downloadt, nog voordat de webinar van start gaat. Je wilt niks missen! 

Vraag maar raak

Heb je nu al vragen voor mij? Dan hoor ik dat graag van je! Je mag je vraag hieronder in de comments aan mij stellen dan neem ik het mee als input voor de webinar.

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

4 reacties

  • bedankt voor jouw vraag. Is het misschien een idee om even contact met me op te nemen? Je kan me altijd even mailen/bellen dan kan ik persoonlijk invoelen en toelichten. Je kan me mailen op: info(@)yinyogasound.nl

  • Hoi @Manonlemkes, Ik ben zo verslaafd dat het me niet lukte om mee te doen aan jouw webinar. Toch heb ik me daardoor gerealiseerd hoe belangrijk het is, dat ik mijn verslaving aanpak. Momenteel zit ik in de fase dat ik bij ieder goed voornemen, plan, idee al het gevoel heb dat het toch gaat mislukken. En ik zie daar geen uitweg in. Zou jij me kunnen helpen?

  • bedankt voor jouw vraag. Eigenlijk is dat ook een soort verslaving. Omdat je het elke dag doet. Ik kan hier zeker tips voor geven en jouw vraag meenemen. Misschien vind je het ook leuk om morgen met de gratis veerkracht yoga mee te doen van je Doejemee-Blijinjebrein. Misschien geeft jouw dat ook al wat rust? het is morgen om 19:30. Je kunt hier verderop nog meer info over vinden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten! Liefs Manon

  • Ik heb moeite met "de dag loslaten" : daardoor ga ik later naar bed dan prettig voor mijn lijf voelt. Hoe kan ik daar iets aan doen?