Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samenfitter. Meld je snel aan.

Welke vorm van yoga beveel jij aan?

| 5 reacties

Wie heeft er tips voor mij?

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

5 reacties

  • Ik ben geen echte kenner, sterker nog ik heb het nog maar een paar keer mogen ervaren. Yin vond ik erg fijn, mijn rug bedankte me achteraf. Hot was inderdaad superheet maar wel erg bevredigend na een uur pittig werken en zweten. 

  • Thanks Liane. Inmiddels ben ik al fijn op ontdekking gegaan. Yin yoga op zondag is heerlijk ontspannend. En Critical Alignment is écht een verademing voor je rug. 

  • Het mooie aan yoga is dat er vele vormen zijn, die je allemaal op een andere manier ondersteunen. Kan ook wat lastig zijn als je ermee wilt beginnen. Mijn tip: probeer het gewoon lekker uit. Zoek een yogaschool met een breed aanbod en gun jezelf de ontdekking van de verschillende vormen. Door het te doen, weet en voel je wat bij je past. Het fijne aan een breed georiënteerde yogaschool is dat je per keer kunt bepalen waar je behoefte aan hebt. Na een drukke dag kan yin bijvoorbeeld heerlijk zijn. Dit is een meer relaxte vorm van yoga die gericht is op je bindweefsel en flexibiliteit. Soms moet ik mijn energie kwijt en dan is poweryoga goed voor mij. Veel plezier met ontdekken!

  • Ik ben heel erg fan van critical alignment yoga. Die werkt aan een goede houding en gaat uit van het opbouwen van kracht vanuit ontspanning.

  • Ik houd erg van yin yoga, het maakt je soepeler en is erg mindfull. Ik word er heel rustig van.