Even voorstellen - leer de andere leden kennen

| 13 reacties

Hallo allemaal, om elkaar wat beter te leren kennen; stel jezelf even voor. Wie ben je, welke hobby's wil je met ons delen en wat spreekt je aan rondom het onderwerp 'Blij in je Brein'?

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

13 reacties

Bovenliggend
  • Hallo Ik ben Manon Lemkes en sinds 2013 Yoga docent in Steenwijkerland. Hiervoor werkte ik in het laboratorium en deed ik kantoorwerk voor een laboratorium leverancier. Ik was na jaren studeren niet gelukkig. Al mijn hele leven ervaar ik veel angsten.

    Na aanleiding van mijn eigen angst stoornissen ben ik me gaan specialiseren in angst begeleiding. Vooral de combi met yoga, ademhaling en inzichten die ik hierdoor verkreeg zij de angsten een kracht geworden in plaats van een last. Ik wilde daar iets mee doen. En heb daarom de training  zacht met angst ontwikkeld. Zowel live als online, Want wat mij zo geholpen heeft wil je zo graag delen met mensen die daar ook behoefte aan hebben. En zo kwam ik in contact met Blij in je brein. want dat is toch het aller belangrijkste. 

  • Welkom Manon! Wat leuk dat je je voorstelt. En ook leuk dat je gelijk zo actief bent en een blog hebt geschreven. We gaan vast meer van je horen

  • hallo Margriet, bedankt voor je berichtje! Ik vind het superleuk om zo dingetjes te mogen doen die zo dicht bij me liggen. :-)

Reactie Onderliggend
Geen gegevens