Gary Webinar

De coronacrisis maakt het er niet makkelijker op om fit in je vel te worden of te blijven. Sportscholen dicht en geen wedstrijd in het vooruitzicht. De motivatie om te gaan bewegen kan hierdoor afnemen. Hoe doet een topsporter dat? Voor Gary Hekman, Nederlands kampioen marathonschaatsen, is niet trainen natuurlijk geen optie. Hij weet als geen ander hoe je jezelf in beweging krijgt en vooral hoe je fit blíjft! Daarom geeft Gary een gratis webinar. Voor beginners een motivatie om van de bank af te komen en voor fanatiekelingen inspiratie om de lat iets hoger te leggen.

Wat kun je verwachten?

In de webinar ‘kom in beweging met Gary’ vertelt Gary hoe hij gemotiveerd blijft om te gaan trainen. Variatie in training is voor hem bijvoorbeeld belangrijk, maar dat kan jou ook helpen. Ook vertelt hij over conditie, uithoudingsvermogen, het belang van rust nemen en de balans tussen die drie. Je krijgt concrete tips om toe te passen in jouw eigen sportleven en je mag Gary alles vragen. Of je nou beginnend sporter of een fanatiekeling bent: kom in beweging met Gary!

Waar en wanneer?

Donderdag 6 mei om 20:00 uur via Microsoft Teams. Via deze link doe je mee. 
Laat je ons even weten of je komt? Dat van via de button 'Registreren' hieronder. 
Heb je nog geen Teams? Zorg dan dat je Teams op tijd downloadt, nog voordat de webinar van start gaat. Je wilt niks missen!

Kun je nu al motivatietips gebruiken en wil je niet wachten op de webinar? Lees dan Gary zijn motivatietips in deze blog.

Heb je vooraf al vragen of onderwerpen die terug moeten komen in de webinar? Deel deze dan met ons in het forum.