Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Maak het wandelen leuker met deze tips!

| 0 reacties

Wandelen! 

Voor sommige mensen hartstikke leuk. Die lopen elke dag een heerlijke rondje door de wijk, zonder zich te vervelen. Andere mensen ontdekken graag wat nieuws of vinden 'gewoon' wandelen misschien wel saai. Zeker in deze tijd kun je erg bepekt voelen tot je eigen dorp, stad of wijk. Daarom hier wat tips om het wandelen leuker te maken!

Ga Geocachen

Dit is een moderne variant van 'schatzoeken'. Leuk voor zowel volwassenen als kinderen! Aan de hand coördinaten zoek je naar 'schatten' (cache) van verschillende maten. Dit kan een klein filmrolletje zijn, maar ook zo groot als een boomstam. In de cache zit een logboekje waarin je je gebruikersnaam schrijft. Als je weer thuis bent, post je ook nog online dat de cache gevonden hebt. In de grote caches zitten soms ook leuke cadeautjes of trackers! Het idee van de trackers is dat ze zo ver mogelijk reizen of een bepaalde plek bereiken. Daarnaast zijn er ook nog reeksen caches of puzzels die je op moet lossen om een cache te vinden.
Via de App (betaald) of via een GPS kun je de verschillende caches vinden. 
Ik zou zeggen kijk maar eens op website. Het zal je verbazen hoeveel caches er bij jou in de buurt liggen. 

Pokemon Go!

Via deze gratis app kun jij/je kinderen op zoek naar Pokemon bij jouw in buurt! Door langs verschillende plekken te wandelen kun je nieuwe spullen krijgen, andere Pokemon vinden of gyms verslaan. Superleuk voor jong en oud! Maar stiekem vooral voor mensen die met Pokemon zijn opgegroeid.

Wizards Unite
De Pokemon Go versie voor Harry Potter Fans! Ga op pad en 'vang' verschillende voorwerpen, magische wezens en personen om de magische wereld te beschermen!

Ken jij nog leuke apps of manier om het wandelen in je eigen omgeving nog leuker te maken? Of heb je ervaringen met de bovenstaande tips? Deel ze dan hier!

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

0 reacties