Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Onderzoek sportmotivatie 40 - 60 jarigen

| 5 reacties

Dag Lezer!

Mijn naam is Emiel Dubbink en samen met Jasper Lanting doe ik onderzoek naar de doelgroep 40 tot 60 jarige bewegende mensen. Tijdens dit onderzoek hebben wij gezien dat de doelgroep vaak te weinig beweegt en als ze dan bewegen dat ze vaak na korte tijd alweer afhaken door een gebrek aan motivatie.
Ons doel is om dit probleem op te lossen zodat mensen fitter, sportiever en krachtiger worden wat als gevolg heeft dat er op de latere leeftijd minder gezondheidsklachten optreden.

Hiervoor is het belangrijk dat wij met de doelgroep zelf spreken, om zo een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van wat de eisen van zo’n mogelijke oplossing zouden kunnen zijn.

Bent u tussen de 40 en de 60 jaar? Dan zouden wij uw kennis en ervaring van harte kunnen gebruiken. Om in contact met ons te komen kan dat via het onderstaande emailadres:
emieldubbink@hotmail.com

Alvast bedankt!

PS: U bent ook enorm van waarde voor ons als u wel een gemotiveerde sporter bent!

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

5 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens