Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Speciaal voor leden van Fit in je vel: wandeltrainingen voor beginners en gevorderden

| 3 reacties

Vanuit Fit in je vel organiseren we op 27 september meerdere wandeltrainingen. De professionele wandeltrainers Norbert Baas en Tjisse Brookman de trainingen "Actief wandelen" en "Sportief wandelen". 

Actief wandelen

Tijdens de training "Actief wandelen" lopen we met een tempo van ongeveer 3,5 km/u. We starten met een introductie gevolgd door een warming-up en gaan aan de slag met techniek, balansoefeningen en cognitieve oefeningen. Elke training wordt ook weer afgesloten met een cooling-down en een afsluitend praatje.

Sportief wandelen

Tijdens de training "Sportief wandelen" werken we aan het verhogen van de wandelsnelheid. We wandelen met een snelheid van 5,5 km/u. We starten met een introductie gevolgd door een warming-up en gaan aan de slag met techniek en krachtoefeningen. Elke training wordt ook weer afgesloten met een cooling-down, cognitieve oefeningen en rekken en strekken.

Meld je snel aan, want vol = vol. Je vind de trainingen op de volgende pagina:

https://www.doejemee.nl/fit-in-je-vel/p/wandeltrainingen

Doe je mee?

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

3 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens