Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Heb je ook een liefde voor lopen? Doe mee met deze virtuele run!

| 1 reacties

Liefde voor lopen

De Liefde voor Lopen staat bij Loopgroep Leeuwarden centraal en dat willen we vieren met een virtuele run in uiteraard de maand van de liefde. 

Wanneer?

Van 7 tot en met 21 Februari mag gelopen worden en we hebben dit keer 3 categorieën in de aanbieding:

 1. De eerste categorie is de meest bijzondere uitdaging. Het FiguurLopen behoort tot deze uitdaging omdat precisie nu eenmaal een kunstwerk is. Er zijn 3 opties al voor je bedacht om te gaan lopen maar je mag uiteraard ook je eigen figuur lopen. Alles mag als het figuur maar met de liefde te maken heeft en je snapt het natuurlijk al, om mooie figuren te maken is snelheid hierbij geen must (wandelen wordt ook dit keer toegestaan)

 2. De meest geliefde; omdat iets samen delen zoveel fijner is dan alleen. De categorie SamenLopen is hiermee geboren want hoeveel leuker is het om samen met de wind in de haren hard te lopen en dat weten we bij Loopgroep Leeuwarden als geen ander.

 3. De laatste categorie heeft alles met hardlopen te maken want 1 ding is duidelijk, hardlopen is toch onze passie. Deze categorie heet dan niets voor niets Love2Run… Geen figuren, samen maar ook solo is prima als er maar gelopen wordt, snel of langzaam, lang of kort het maakt in deze catergorie helemaal niets uit.

Wat moet je doen?

Deel je loopronde uit een van de categorieën hieronder in de comments en inspireer elkaar!

FiguurLopen

Hieronder de linkjes naar de genoemde mogelijke routes voor het uitdagende figuurlopen:
https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2868181 rond de 11,3 km
https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2868185 rond de 14 km
https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2868190 rond de 6,7 km

We Love2Run en houden ervan om dit soort dingen te mogen bedenken en organiseren, nu er zoveel even niet kan en hopen dat jullie net zoveel plezier mogen beleven en liefde mogen ervaren in de mooie februari maand. Zet ‘m op en hou vol. Je kunt het.
Ps: uiteraard ook hier, houd je aub aan de coronaregels die op dat moment van toepassing zijn.

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

1 reacties