Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Challenge: Elke dag weer een kilometer meer

| 2 reacties

Challenge Elke dag weer een kilometer meer

In de week van 20 t/m 26 september is het de Nationale Vitaliteitsweek. En die laten wij natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Van #COVID-19 naar #GOFIT-21. Ga jij de uitdaging aan?
Doe mee aan onze challenge: Elke dag weer een kilometer meer. Op dag 1 starten we met 1 km wandelen en dat bouwen we iedere dag op. Zo eindigen we op dag 7 met een wandeling van 7km in de benen. Wandel je mee?

Hoe ziet mijn wandel week er uit?

DAG 1: 1 km op maandag 20 september
DAG 2: 2 km op dinsdag 21 september
DAG 3: 3 km op woensdag 22 september
DAG 4: 4 km op donderdag 23 september
DAG 5: 5 km op vrijdag 24 september
DAG 6: 6 km op zaterdag 25 september
DAG 7: 7 km op zondag 26 september

Iedere ochtend delen we op de social media kanalen van Doe je mee? het aantal te lopen kilometers van die dag. Een handige reminder. Daarnaast zullen we tijdens deze Nationale Vitaleitsweek leuke en inspirerende blogs met je delen.

Hoe doe ik mee?

Iedereen kan mee doen, je hoeft je niet op te geven. Het enige wat je hoeft te doen is elke dag de deur uit stappen en het juiste aantal kilometers lopen. Wij gaan er van uit dat je zelf de afstand bijhoudt via de stappenteller op je telefoon of smartwatch.
Deel vooral je dagelijkse wandeling op social media met #elkedagweereenkmmeer om elkaar te inspireren en motiveren. Zo doen we het toch een beetje samen.

Wat zijn de spelregels?

Laat jij drie keer per dag je hond uit en kom je opgeteld uit op het aantal kilometers van de dag? Prima. Is wandelen voor jou een eitje en ga je liever hardlopen? Ook goed! Loop je meer dan volgens de challenge wordt gevraagd? Goed bezig!
Het gaat er vooral om dat je plezier hebt en jezelf uitdaagt om elke dag een stapje extra te zetten.

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

2 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens