Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Welkom bij Fit in je vel - Stel jezelf voor

| 61 reacties

Hoi, welkom bij Fit in je vel! We hopen dat dit de basis zal vormen voor een levendige community. Je kan je hier even voorstellen, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en we je wegwijs kunnen maken in de community. Bedankt en veel plezier!

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

61 reacties

  • hi allemaal,

    Ik ben Willem en ik heb al een hele tijd een passie voor voeding. Ga zelf veel naar de sportschool en let ook al een hele tijd veel op wat ik eet en wat voor supplementen ik neem. Ik verdiep mij op dit moment veel in de worstelingen van jongvolwassenen om een gezond gewicht te behalen en te behouden. Mocht je hierover in gesprek willen gaan, stuur met dan even een bericht! Ik hoop dat ik hier veel nieuwe mensen leer kennen. 

  • Ik ben Leo van Sister en woon in Gouda. Ik start de ochtend met rek- en strekoefeningen om wervels en beenderen flexibel te houden. Dagelijks wandel ik een aardig stuk in de buurt. Daarnaast ga ik2x per week naar de sportschool en volleybal iedere zaterdagochtend met vrienden.

  • Hallo allemaal,

    Mijn naam is Bianca. Naast een leven lang sporten ben ik tegenwoordig mij meer gaan verdiepen in lachyoga. Lachen is serieus leuk! Het is een oud gezegde; “lachen is gezond” De vraag is waarom doen we het zo weinig. Het kost niets, het verbindt, lucht op. Een verademing tegen de werkstress., vallende bladeren, en kosten die blijven stijgen. Lachen levert ons geluk hormonen op. Het is goed voor je hart en je immuunsysteem.  Zo gaat de stress niet in je lijf zitten en blijf je in beweging, fit in je vel.

    Lachyoga is een serieuze methode, wetenschappelijk bewezen, om mensen te verbinden en blij te worden. Het is lachen zonder reden terwijl iedereen uit zijn comfortzone stapt en zich daar met elkaar verbindt, verlicht en verdiept. Lachyoga geeft een positieve vibe en een impuls aan de samenwerking. En wat heeft dat dan met yoga te maken? Bij lachyoga gebruiken we ademhalingstechnieken uit de yoga.

    Lachyoga zorgt ervoor dat de cortisolrespons vermindert en produceert gelukhormonen in het lijf. Het geeft een boost aan je immuunsysteem en is goed voor je hart. Het is gemakkelijk te implementeren. Meer weten, ik kom graag met je in contact

  • Hi!

    Ik ben Jorrit (26) en woon in Groningen. Ik ben erg geïnteresseerd in lichamelijke gezondheid en zoek constant manieren om te verbeteren, daarom lid geworden van Fit in je Vel! Zelf ben ik powerlifter. Ik heb daarom veel ervaring met zware krachttraining. Mocht je hier meer over willen weten, laat het me weten! Ik hoop in deze community veel van anderen te leren over kleine leefstijl aanpassingen waarmee we steeds een beetje gezonder worden. 

  • Hi, ik ben Tosja (29) en woon in Arnhem. Ik ben al een lange tijd af en aan bezig met gezondheid. En dan met name bewegen en voeding. Ik lees hier graag blogs over, zoek tips en simpele handvatten om mij gezond en fit te voelen. Daarom heb ik mij aangemeld voor Fit in je vel.

    Sinds kort ben ik aan het trainen voor de 8km van de Midwinter Marathon van Centraal Beheer in Apeldoorn. Als hardloop-newbie dus een leuke uitdaging. Tegelijk ben ik begonnen met survivalrunning, een soort obstacle run is het ook wel. Het sporten zit er met deze 2 nieuwe activiteiten dus wel in, maar om beweging ook in het dagelijks leven te integreren is voor mij nog een uitdaging. Ook mijn zit-sta-bureau is vooral een zit-bureau.

    Waar ik andere leden wellicht mee kan helpen is een keer een blog of podcast delen als er een vraag is. Ik heb inmiddels al aardig wat voorbij zien en horen komen.

  • Ik ben Fred Ernst (64) woon in Appelscha.

    Ik heb me ingeschreven bij Fit in je Vel als onderdeel van bloeizone Fryslan. Als eigenaar van een sportcentrum wil graag op de hoogte blijven van zaken die spelen en vind ik wellicht een mogelijkheid om aan te sluiten bij dit innitiatief.

  • Welkom  op Fit in je vel! 

    Leuk dat je lid bent geworden van onze community!

    Graag leren we elkaar beter kennen via dit voorsteltopic. We zouden het leuk vinden als je de volgende vragen beantwoordt:
    Wie ben je?
    Waar woon je?
    Waarom ben je lid geworden van Fit in je Vel?
    Wat zie jij graag terug op deze community?
    Waar kan jij onze andere leden mee helpen?

    Ken je onze Happy Stones speurtocht al?

  • Welkom  op Fit in je vel! 

    Leuk dat je lid bent geworden van onze community!

    Graag leren we elkaar beter kennen via dit voorsteltopic. We zouden het leuk vinden als je de volgende vragen beantwoordt:
    Wie ben je?
    Waar woon je?
    Waarom ben je lid geworden van Fit in je Vel?
    Wat zie jij graag terug op deze community?
    Waar kan jij onze andere leden mee helpen?

    Ken je onze Happy Stones speurtocht al?

  • Wat een mooie verandering zo tijdens Corona. Dat terwijl voor veel mensen het tegenovergestelde geldt! 
    En alvast veel succes gewenst met de opleiding Grinning

  • Ooh Geocacheen! Dat is zeker een leuke activiteit. Zo leer je vaak ook nog hele mooie nieuwe plekken kennen.