Welkom bij Fit in je vel - Stel jezelf voor

| 30 reacties

Hoi, welkom bij Fit in je vel! We hopen dat dit de basis zal vormen voor een levendige community. Je kan je hier even voorstellen, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en we je wegwijs kunnen maken in de community. Bedankt en veel plezier!

Wil je meedoen aan de virtuele Elfstedentocht? Laat dan weten dat je meedoet: Ik doe mee!

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

30 reacties

 • Hallo Wat vervelend om te lezen dat je hierover geen bericht hebt gehad. We hebben het evenement via Doe je mee? geannuleerd en aan de hand daarvan is een automatische e-mail gestuurd naar alle aanmeldingen. Misschien is deze toen in je spam terecht gekomen? We zullen dit in ieder geval meenemen mochten we onverhoopt nieuwe evenementen annuleren. 

 • Blijkbaar heb jij ook geen afbericht gehad, de wandeling gaat niet door, heb ik zojuist gehoord van het Fries Scheepvaart Museum.... 

 • Hallo 

  Ik kan nergens een bericht verzenden ...Ik zou mee wandelen in Sneek maar kan  helaas  niet komen ben wat verkouden 

  Gr Grietje Veenema

 • Welkom

 • Hallo,

  Ik ben Linda Bos 34 jaar en woonachtig in Franker met mijn man en 2 kinderen, Niels (6) en Ilse (4).
  Ooit was ik de meest sportieve dame in de sportschool, moest er een lesje gegeven worden dan stond ik daar, ik was van alle markten thuis. Spinning, pilates, danslessen voor kinderen, XCO, Body Pump, Body Combat, Body Boxx etc etc. Ik stond erom bekend dat als je alleen naar mijn les moest komen als je hard wilde werken, go hard or go home. Daarnaast was ik Peronal Training.

  Toen we ons eerste kindje kregen ben ik gestopt met lesgeven en begon ik met werken bij De Friesland. Na het stoppen met lesgeven kwam ik wat kilo's aan, het strakke lichaam verdween helaas met de noorderzon, maar wat genoot ik van de kinderen. Nu jaren later ben ik weer begonnen met het volgen van lessen en ben ik te vinden in de fitness.
  Helaas i.v.m. lichamelijke ongemakken na een aanrijding kan ik niet zo fanatiek sporten als ik zou willen. Ik probeer 3x per week naar de sportschool te gaan.

  Wandelen in de natuur met de kinderen is ook heerlijk. Dit doen we bijna elk weekend.

  Ik heb me aangemeld omdat ik benieuwd ben wat ik hier tegenkom!

  Groet,

  Linda

 •   Wat super om te lezen dat de virtuele Elfstedentocht je geholpen heeft om mee in beweging te komen! Ik denk dat Bowie en Buddy ook genoten hebben van de lange wandelingen 

 • Margreet - 55 jaar- ik doe vanaf het begin mee aan de virtuele wandel elfstedentocht. iedere dag 10 kilometer met m'n hondjes Bowie en Buddy...'s morgens voor het werk een half uur en 's avonds na het werk anderhalf uur...ik ben fulltime planner bij Talant, de hele dag achter de pc, dus dit is de ideale uitdaging voor mij. Nog 10 kilometer te gaan..morgen bereik ik de finish...geweldig genoten, veel nieuwe mooie natuurplekjes ontdekt tijdens de wandeltochten rondom Drachten, bedankt voor deze uitdaging...wat is de natuur toch mooi..en in beweging blijven helpt echt! Ik voel me energiek en relaxt. Succes en veel plezier allen met de wandeltocht

 • Leuk om te lezen dat je mee doet ! Dat is zeker al een goede eerste week! Zo ga je die kilometers wel halen

 • Mieke - 59 jaar, ik doe aan Nordic Walking en zo wil ik deze virtuele Elfstedentocht ook doen.

 • Ik doe mee!

  Zaterdag 23 mei een rondje Leeuwarden gedaan van 12 km, afgelopen week 6.65 km en vandaag 2 km om mijn nieuwe wandelschoenen uit te proberen. Een goede week qua wandelen.