Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Welkom bij Fit in je vel - Stel jezelf voor

| 61 reacties

Hoi, welkom bij Fit in je vel! We hopen dat dit de basis zal vormen voor een levendige community. Je kan je hier even voorstellen, zodat we elkaar wat beter kunnen leren kennen en we je wegwijs kunnen maken in de community. Bedankt en veel plezier!

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

61 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
  • Dank je wel voor de uitnodiging om me hier ook even voor te stellen. Ik ben afgelopen week aangeschoven bij Doe Je Mee n.a.v een tip van een collega-vriendin. Wat een mooi platform en zowel voor mij persoonlijk als ook voor mijn werk als trainer-coach op het gebied van o.a. integrale gezondheid, welzijn, vitaliteit, leefstijl. (zowel particulier als op de werkvloer)
    Dit 'Fit in je vel' platform lijkt me daar perfect op aan te sluiten. Ik ben benieuwd.
    Mijn naam is Gonda Postma, ik ben van 1961, geboren als Friezin, maar nu woonachtig op de grens van Groningen en Drenthe. Ik heb twee volwassen en uitwonende zonen. Ik ben (nog) ZZP trainer-coach-adviseur (d'Raadgever) en heb een achtergrond in welzijnswerk, arbeidstoeleiding en personeelsvoorziening, was consulent re-integratie en activering en heb mij de laatste jaren gefocust op begeleiden van trainingen en activiteiten volgens de  Mind-Walk methode (een combi van o.a. verschillende  wandeltechnieken, bewegen/ontspannen (yoga, Tai-Chi), aandacht- en ademhalingsoefeningen (mindfulness, mindset, leefstijl) etc.
    'Fit in je Vel' vanuit invalshoek sport en gezondheid zou een mooie aanvulling kunnen zijn voor mijn trainingen en trajecten.
    En misschien kan ik c.q. kunnen wij als Mind-Walk trainers ook programma's aanreiken en begeleiden vanuit onze expertise? Helemaal in dit jaar vol lockdowns zijn lichaamsbewustzijn, bewegen, ontspannen voor jong en oud broodnodig om gezond en fit te blijven of  te worden.

  • Former Member
    Former Member meer dan 3 jaar geleden als antwoord op Jitty Moerman

    Ik ben Carla Weterings, 44 jaar en woon in Riel (Noord- Brabant, dorp vlak bij Tilburg). Getrouwd en 2 kinderen van 10 en 12 jaar. Ik ben lid geworden van Blij in je brein omdat ik een artikel over de veerkracht challenge op Achmea net voorbij zag komen en dat klonk erg interessant. Mijn hobby's zijn bootcampen (nu helaas even on line), wandelen, reizen en lezen. Ik ben vooral lid geworden uit nieuwsgierigheid: wat kan ik hier allemaal vinden en heb ik er iets aan?