Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Doejemee. Meld je snel aan.

Problemen met Endomondo

| 21 reacties

Traagheid in de app door veel nieuwe gebruikers

We hebben gisteren gemerkt dat er nogal wat problemen zijn met de app Endomondo, jammer. Het is lastig om de challenges te vinden, het duurt lang voordat je data in de challenge te zien is én het koppelen van een activity tracker gaat niet altijd even gemakkelijk. Inmiddels is er contact geweest met Endomondo en het blijkt dat de app een enorme toestroom aan nieuwe gebruikers heeft. Waaronder velen van jullie en dat is natuurlijk hartstikke mooi maar hierdoor wordt de app traag. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het vergroten van de capaciteit van de app. Al is het nog niet 1,2,3 opgelost.

 We adviseren je om je wandeling bij te houden in de app zelf en niet via je activity tracker / smartwatch. Als je dat doet staat je data redelijk snel in de app én in de challenge. Wel zo leuk om je resultaat te kunnen zien. 

 De proloog is helaas al gesloten

De proloog in Leeuwarden stond als uitdaging in Endomondo niet goed ingesteld. De uitdaging is gisteren al gesloten omdat één persoon de 12 kilometer al gelopen had. Hierdoor worden de kilometers van de andere deelnemers nu niet meer meegerekend in deze challenge. Beetje balen maar gelukkig kun je bij “Geschiedenis” in de app terug zien wat je gelopen hebt. Zorg ervoor dat je deze week 12 kilometer in de benen hebt, dan kun je volgende week gewoon weer meedoen met de challenge die dan op het programma staat: Leeuwarden - Mantgum.

Alle anderen uitdagingen, waaronder ook de hele tocht, worden aangepast naar “meeste kilometers”. Je kunt dus meer kilometers lopen dan er staan voor de uitdaging. Hoe meer hoe beter. 

 We vinden het erg jammer dat er wat opstartproblemen zijn en doen onze uiterste best die op te lossen. Hopelijk gaat op korte termijn alles wat sneller. Vergeet vooral niet te genieten van de wandelingen 

Voordat u een reactie kunt plaatsen moet u zich eerst aanmelden.

Klik hier om u aan te melden.

21 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens