Deel deze blog

hackthecrisis

Hackthecrisis.nl van 3 tot 5 april!

#Hackthecrisis komt van 3 tot 5 april naar Nederland. Doe je mee?

Wat is #Hackthecrisis?

Het Corona-virus heeft de wereld op zijn kop gezet, en plaatst de mensheid voor grote gezondheids-, economische en maatschappelijke uitdagingen. Op zoek naar manieren om deze uitdagingen aan te gaan, werd #hackthecrisis, een wereldwijde beweging van hackathons, geboren. Van Letland tot Duitsland: tienduizenden mensen hebben online de krachten gebundeld en hebben al een aantal fantastische oplossingen gecreëerd, die een echte impact hebben op het leven van mensen. Van 3 tot 5 april komt #hackthecrisis naar Nederland.

Waar richt #Hackthecrisis zich op?

De online hackathon zal zich richten op oplossingen op gebieden als patiëntenzorg, bescherming van medisch en sanitair personeel in ziekenhuizen, virusbeheersing en digitale oplossingen voor mensen en bedrijven in quarantaine. Om met de oplossingen te komen, zijn gemotiveerde mensen met een breed scala aan vaardigheden nodig, variërend van gezondheidswerkers tot artiesten, van ontwikkelaars tot communicatiespecialisten en van supply chain tot blockchain en AI-experts. Startups met bewezen oplossingen voor de uitdagingen van deze crisis worden ook uitgenodigd om als team mee te doen. Samen hebben we één doel: Hacking the crisis!

Hoe kan jij bijdragen?

Je kan bijdragen als deelnemer, challenges inbrengen, je aanmelden als mentor of als support partner van dit event. Uiteraard help je ook door dit event te delen via social media en in je netwerk. Meer weten? Ga naar www.hackthecrisis.nl!

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.