Deel deze blog

Snelkookpan week - Dag 3 - Prototyping en feedback

Snelkookpan week - Dag 3 - Prototyping en feedback
Meer weten over de snelkookpan week? Check eerst deze blog over de Snelkookpan week.

Het was vandaag alweer de 1 na laatste dag van de snelkookpan week. De studenten zijn druk geweest met het maken van prototypes. De ene groep maakte een digitale oplossing waar de andere groep met papier en schaar aan de slag waren. Een korte sfeerimpressie:

   

Van alle ideeën zijn de meest bijzondere concepten verder uitgewerkt en samengevoegd tot 6 concepten. De volgende prototypes zijn gepresenteerd aan de opdrachtgever:

  1. Matchmaker; een positieve gezondheidstest aangevuld met een oplossing om zelf aan je geestelijke gezondheid te werken. De matchmaker zorgt voor machtes om weer in verbinding te komen met anderen.
  2. Avatar; stel je eigen avatar samen. Stel eigen doelen en vind jouw manier om aan je doelen te werken. Alleen of met anderen.
  3. Sportmaat; vind je sportmaatje in de buurt.
  4. Dieet box; je wilt afvallen of aankomen maar hoeveel moet je dan eten en wat zijn goede gerechten? 
  5. Virtual assistence Qantified Self; je gebruikt al allerlei apps die wat weten over jouw vitaliteit. De virtual assistent doet een analyse van de beschikbare data en leest de analyse voor aan het begin of aan het eind van de dag. De assistent geeft je ook tips om je doelen te bereiken of te blijven bereiken. 
  6. Zin BnB; iedereen heeft hobby's waar je in meer of mindere mate iets mee doet. Vaak zijn dit hobby's die goed voor je zijn maar hoe pak je het hardlopen weer op als je het al 10 jaar niet meer gedaan hebt? De service Zin BnB zorgt voor een match tussen sportverenigingen, koren, verenigingen etc. om iedereen weer lekker bezig te laten zijn met de dingen waar je warm van wordt.

Wil je weten waar dit gaat eindigen? Kom naar de eindpresentatie morgen

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

Bovenliggend Opmerking Onderliggend
Geen gegevens