Gezocht: betrokken ondernemers die met ons de vitaliteit van mensen willen stimuleren!

| 7 reacties

Het idee

Het is voor veel mensen best moeilijk om in het dagelijkse leven altijd gezonde keuzes te maken. Tegelijk hebben ook veel lokale en regionale ondernemers het moeilijk in deze tijd.

Wij gaan een concept uitwerken dat consumenten helpt gezond te leven, en de regionale economie stimuleert. Consumenten gaan zelf en samen aan de slag om vitaliteit te verbeteren. Daarmee verdienen ze als beloning korting op gezonde lokale producten en diensten. Met als resultaat, een gezondere bevolking én een stimulans voor de Friese economie.

Wie zoeken wij voor dit project?

Wij zoeken een groep ondernemers die actief met ons mee willen denken hoe we deze nieuwe dienst aantrekkelijk kunnen maken voor lokale en regionale ondernemers. Je biedt vitale producten of diensten op het gebied van voeding, beweging en mentale vitaliteit, of je faciliteert events voor groepen op één van deze thema’s.

Wat vragen we van jou?

Je deelt je behoeften met ons in een online interview, je doet met collega ondernemers mee aan een online brainstorm op het lab en je geeft feedback op de uitwerking. Wat levert het je op? Je bepaalt mee hoe de dienst of product er uit komt te zien en staat vooraan als we hiermee starten.

Wil je meedoen? Meld je dan aan door dit te vermelden in de reactie onder deze oproep op het doejemee lab. Of meld je aan via innovatie@defriesland.nl. ken jij een ondernemer voor wie dit interessant kan zijn? Verwijs hem of haar dan naar dit bericht!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

7 reacties

Bovenliggend
  • Dag Foppe,

    Als mediator en deskundige op het gebied van conflicten in organisaties en familieverhoudingen (echtscheiding), is naar mijn mening een conflict / echtscheiding van enorme (niet altijd tijdelijke) invloed op een gezond leven. Mensen zijn op dat moment niet in staat om gezonde keuzes te maken. Men maakt eerder ongezonde keuzes. Snelle oplossing van het conflict is dan ook geboden. Ik ben mij er van bewust dat dit lastig is dit in een tastbaar product / dienst uit te werken. Toch is conflicthantering een instrument dat steeds vaker (ook in organisaties) wordt ingezet. Want 'gedoe' kost immers veel, gaat ten koste van veel, ook ten koste van gezondheid. Soms voor een hele lange periode. Conflicthantering is wat mij betreft een dienst dat ziet op mentale vitaliteit. Hoe zie jij dat? Zou dit een bijdrage kunnen leveren aan wat je zoekt?

    Hoor graag.

    groet,

    Milan Grijmans

  • Hallo Milan dank voor je reactie! Het is niet het eerste waar wij aan dachten maar ik zie de relatie met ons concept wel. We nemen snel contact met je op om verder te praten!

Reactie Onderliggend
Geen gegevens