Koers op het nieuwe normaal: de challenge voor ondernemers en leidinggevenden

| 0 reacties

De lockdown heeft een grote impact op onze maatschappij en het bedrijfsleven. Terwijl veel ondernemers met moeite vol houden en vooral gericht zijn op overleven, vraagt deze tijd om nieuwe antwoorden en oplossingen. Stilstaan staat gelijk aan achterlopen. Juist nu, tijdens deze ‘herijking’ van onze wereld, is het tijd voor nieuwe oplossingen. Vanuit de lockdown naar nieuwe ruimte en vrijheid. Dit vraagt om veerkracht!

Ga de uitdaging aan?

VNO-NCW MKB Noord heeft samen met De Friesland een challenge ontwikkeld die bijdraagt aan meer veerkracht. Tijdens de challenge zijn er 3 webinars, elke week een opdracht, een reflectieoefening en handige tips. In iedere webinar staan veerkracht en het groeikompas centraal vanuit verschillende invalshoeken. Daardoor is iedere webinar zowel afzonderlijk te volgen maar ze versterken elkaar ook. Zo motiveren wij  jou om het nieuwe normaal met veerkracht tegemoet te treden.

Wat levert het mij op?

  • Meer inzicht in wat jou drijft
  • Meer inzicht in waar jouw veerkracht zit
  • Betere verbinding met jezelf en je medewerkers

Maar ook:

  • Inzicht in jouw veerkracht
  • Je persoonlijke groeikompas
  • Fun en inspiratie

Webinars: 

Hoe doe ik mee?

Ben je al lid van Doe je mee? kijk dan even rechtsboven in beeld of je ook bent ingelogd op dit moment. Nee? Klik dan op inloggen en vul je gegevens in. Ingelogd? Dan kun je je nu aanmelden voor de besloten groep: Koers op het nieuwe normaal.

Ben je nog geen lid van Doe je mee? maak dan eerst een account aan. Dat doe je door rechtsboven in beeld op ‘Meld je nu aan’ te klikken. Een account aanmaken is niet lastig, maar mocht je toch hulp nodig hebben dan kan deze uitleg je helpen. Heb je een account? Dan kun je je nu aanmelden voor de besloten groep: Koers op het nieuwe normaal.

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

0 reacties