Positieve reacties webinar "Jouw veerkracht"

| 0 reacties

Op donderdagochtend 22 april vond het webinar “Jouw veerkracht’ plaats. Dit webinar werd verzorgd door Goska Sixma van Growth Leaders Network en maakt onderdeel uit van de veerkracht challenge ‘Koers op het nieuwe normaal, voor ondernemers, leidinggevenden en HR professionals.

Het webinar was bedoeld als eerste kennismaking met de eigen veerkracht en om inzicht te krijgen in eigen waarden, gedrag en belemmeringen. Uitgangspunt hierbij was het groeikompas. De reacties na afloop van het webinar waren erg positief.

Fijn om hierover in gesprek te zijn met anderen, wel erg kort”.

“Leuke start van de ochtend, waarden verbinden!”

“Het voelde direct erg vertrouwd, vooral door de break-outsessies in kleine groepjes”.

Terugkijken webinar

Het webinar is opgenomen en terug te zien via de besloten groepspagina Koers op het nieuwe normaal.  Als je je registreert op deze groepspagina krijg je niet alleen toegang tot het webinar, maar ook tot alle informatie over het groeikompas en de invulling hiervan. Bovendien kun je op deze pagina ervaringen en vragen uitwisselen met anderen uitwisselen.

Save the date: 20 mei en 3 juni!

Ben je nieuwsgierig hoe het Groeikompas werkt voor jouw team of voor een bedrijf? Op 20 mei staat de webinar in het teken van veerkracht voor teams en op 3 juni gaan we het hebben over veerkracht voor jouw bedrijf.

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

0 reacties