Speciaal voor deelnemers aan de challenge "Koers op het nieuwe normaal", een persoonlijke videoboodschap van Goska

| 0 reacties

Goska Sixma heeft een persoonlijke videoboodschap voor alle deelnemers die aan één of meerdere webinars uit de challenge "Koers op het nieuwe normaal" hebben deelgenomen. 

In deze videoboodschap brengt hij ook direct de masterclass Duurzame Inzetbaarheid van De Friesland onder de aandacht. De masterclass serie is bedoeld voor HR adviseurs, vitaliteitsmanagers, directieleden en andere beleidsmakers op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid die aan de slag willen met een effectief vitaliteitsbeleid. Tijdens de masterclass serie wordt ingegaan op alle aspecten uit de roadmap van duurzame inzetbaarheid, zoals analyses, het maken van een plan van aanpak en het financiële plaatje. Aan het einde van de masterclass hebben deelnemers een eigen onderbouwd strategieplan van maximaal 1 A4 om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te kunnen. De masterclass serie start vanaf 23 september. Kijk hier voor alle informatie 

Leden van VNO-NCW MKB Noord en organisaties met een collectief zorgcontract bij De Friesland krijgen 25% korting op de volledige masterclass serie.


Bedankt voor jullie interesse en we hopen jullie weer te ontmoeten!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

0 reacties