Welkom bij de VONN Community. Nieuw hier? Stel je voor en leer anderen kennen

| 11 reacties

Hallo allemaal,

Om elkaar wat beter te leren kennen kan je hier jezelf voorstellen. Waar werk je en wat is je expertise?

Tot gauw op de community! 

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

11 reacties

 • Hoi, ik ben Emma Kwee en ben communicatieadviseur bij De Friesland en daarnaast sinds 2009 ondernemer. Als zzp'er zie ik ook zeker de waarde in van een online community zoals deze. Alleen is ook maar alleen en juist door samen te werken versterk je elkaar.

  Omdat ik veel tijd achter de laptop spendeer, probeer ik er zo veel en zo vaak mogelijk op uit te trekken. Ik ben gek op reizen en lekker eten, maar ook op sport (onder andere fietsen, tennissen en badmintonnen). 

 • Hoi ik ben Alexander Visser, 52 jaar. Met veel plezier werk ik bij De Friesland als marketeer. Vanuit deze rol maak ik onderdeel uit van het team Zakelijke Markt en Gemeenten. Doel van dit team is o.a. onze zakelijke klanten helpen met het vitaal houden van hun werkgevers. Vitaliteit zorgt nu eenmaal voor gezondheid. Naast het ontwikkelen van een vitaliteitsprogramma Sterk te Werk, speciaal voor het B2B kanaal, willen we ook graag in gesprek met onze klanten. Daarom hebben samen met onze partner VNO-NCW deze community Vitaal Ondernemend Noord Nederland (VONN) gelanceerd.  

  Hier kun je ervaringen op het gebied van vitaliteit en gezondheid van medewerkers delen (of er over lezen) die organisaties / bedrijven bezighoudt. Of het nu gaat om subsidieregelingen op het gebied van vitaliteit en gezondheid, of ervaringen op de werkvloer zoals het fit houden van personeel.

  Mijn vraag aan jou is wat zijn je uitdagingen binnen jullie organisatie, waar kunnen collega ondernemers je mee helpen?

  en

  welke positieve ervaring kun je delen waar anderen van kunnen leren? 

  Zo helpen we elkaar verder!

  Doe je mee?

 • Goed idee!

 • ik ben er bij!

 • Hi Herre, wat leuk om jou hier te treffen. Ik had het net nog over je (alleen maar positief uiteraard!). Zullen we binnenkort weer eens een kop koffie doen bij De Friesland? @ en @ sluiten jullie ook aan? Tot gauw!

 • Hoi, ik ben Herre Zonderland en ben trainer en spreker op het gebied van energiemanagement en vitaliteit. Wat begon als behoefte om geleerde lessen uit de topsport (turnen) te vertalen naar het bedrijfsleven, is uitgegroeid tot activiteiten op het gebied over energie (fysiek-mentaal-emotioneel-zingeving). Ik ben veel actief in de rest van Nederland, maar zou graag nog meer een steentje bijdragen om Noord Nederland vitaler te maken. Voor een impressie van mijn activiteiten kun je een kijkje nemen op www.herrezonderland.com 

  Graag tot snel!

 • Klinkt alsof je veel ballen hebt hoog te houden. ;) Er komen op deze community vast nog veel tips om die balans goed te houden. We zien elkaar hier gauw! 

 • ik ben Willemiek Everts en ben 'thematrekker' Vitaliteit en Maatschappelijk Ondernemen bij VNO-NCW MKB Noord. 'Vitaliteit' is een van de belangrijkste speerpunten van de vereniging. 

  VNO-NCW MKB Noord wil het bedrijfsleven in Noord-Nederland op voorsprong zetten, onder andere door te stimuleren dat bedrijven en hun medewerkers vitaal en gezond zijn. Deze  community Vitaliteit levert hier een belangrijke bijdrage aan door leden op dit thema bijeen te brengen, doelstellingen te formuleren en ook daadwerkelijk aan de slag gaan om deze te bereiken.

  Persoonlijk vind ik het belangrijk om gezond en energiek te blijven en goede balans te hebben tussen werk en privé. Het is een mooie puzzel om werk, 3 kinderen, sociaal leven en het doel om in juni weer een halve marathon te lopen, te combineren. 

 • Ik zal zelf ook even aangeven waarom ik dit topic start en actief ben op VONN. :) Ik help de Friesland met het opbouwen van deze community's, als community consultant. Dit heb ik in het verleden bij Ziggo, Eneco en Tele2 gedaan. Tot gauw!

 • Goedemorgen, mijn naam is Cid Berger, ik ben binnen De Friesland verantwoordelijk voor Innovatie, Marketing en Sales. In die zin ook nauw betrokken bij onze initiatieven op het gebied van gezondheid en vitaliteit, zowel individueel als op de werkvloer. Woonachtig in hartje Bolsward, vader van 3 en ook privé graag vitaal aan de slag. Voor meer informatie: https://www.linkedin.com/in/cidberger/

  Benieuwd naar jullie vragen en inbreng op deze community en ik kijk uit naar de inspirerende dialogen.

  Groet, Cid Berger