Deel deze blog

Restjeschefs: Even voorstellen

Restjeschefs: Even voorstellen

Morgen starten we met de Challenge Voorkom Voedselverspilling, waarbij we de hulp hebben ingeschakeld van drie professionele koks. Deze mannen staan komende maandag t/m vrijdag paraat om jouw restjes om te toveren tot een heerlijk recept! Hoe dat werkt, lees je hier. Nu is het natuurlijk wel zo fijn om te weten wie die Restjeschefs dan zijn, dus stellen we ze in het kort aan je voor:

 Mark Ypma, 27 jaar, woonachtig in Sneek, verloofd en heeft een zoontje van 2. Werkzaam geweest bij o.a. Hotel v/d Valk en Grand Café de Walrus in Sneek en bij Grand Café Brinkmann te Haarlem. Hij is momenteel geen professionele kok meer, maar nog wel eentje met een passie voor koken. Favoriete maaltijd: Sushi. 

 Bas Holleman, 29 jaar, eveneens woonachtig in Sneek en verloofd. Gewerkt als kok bij Hotel New York Rotterdam, en nu alweer jarenlang kok bij Grand Café de Walrus in Sneek. Favoriete maaltijd: Pasta Vongole

 Giacomo Smit, 26 jaar, woonachtig in Bolsward en getrouwd. Op dit moment werkzaam bij Croissanterie Vittorio in Leeuwarden en daarvoor jarenlang kok geweest bij Grand Café de Walrus in Sneek. Favoriete maaltijd: Witlofrolletjes met ham en kaas. Of sushi.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.