Deel deze blog

Koken met Carina - we gaan vega

Koken met Carina - we gaan vega

Community-lid @ is gek op lekker eten maar helaas zijn haar gerechten niet altijd even gezond. Ze houdt van elke dag vlees, koolhydraten én suiker. Tja, dat moet toch anders kunnen dacht ze! Samen met foodexpert Mama Mascha duikt ze de keuken in. Ze zetten niet alleen een heerlijk gerecht op tafel maar Carina krijgt ook handige tips én een goed advies van @

Kijk (en kook) je mee?

Boodschappenlijst

Heb je ook honger gekregen én zin om zelf deze vegetarische, gevulde portobello's te maken? Dit heb je nodig:
- 8 portobello's
- 750 gram verse spinazie
- 200 gram geitenkaas 45+
- 50 gram pijnboompitten
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 1 eetlepel olijfolie

Tijd om te koken

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel en snipper de ui en knoflook.  Bak de ui en knoflook met de olijfolie in de pan. Haal ondertussen de stelen uit de portobello's.

Wacht tot de ui glazig wordt en voeg dan de spinazie toe. Als de spinazie mooi geslonken is roer je 1/3 van de geitenkaas door het spinaziemengsel. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Vul de portobello's met het spinaziemengsel. Bestrooi met de pijnboompitten en de overgebleven geitenkaas. Bak de portobello's vervolgens 20 minuten in de oven.

Praat je mee?

Eet je zelf wel eens vegetarisch? En heb je een lekker recept wat  (en anderen) thuis ook echt eens moet(en) proberen? Deel het met ons in dit forum.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.