Deel deze blog

Wat ik eet op woensdag: Eetdagboek van Elleke

Wat ik eet op woensdag: Eetdagboek van Elleke

Aangezien je bent wat je eet, kun je iemand het beste leren kennen door te kijken naar wat hij of zij eet. Toch? Dus: neem een kijkje in de keuken van één van onze communityleden, leer elkaars eetgewoontes kennen en laat je inspireren op het gebied van voeding in: ‘Wat ik eet op woensdag’. Deze week op het menu: Elleke.

Ontbijt: op water (thee) en brood

Nu we al wekenlang thuiswerken, is er een vast ritueel ontstaan. We ontbijten elke morgen samen. Waar ik normaal gesproken een broodje naar binnenwurm en broodjes smeer om mee te nemen, is er nu ‘uitgebreid’ de tijd om lekker te ontbijten. Nog steeds met datzelfde broodje, alleen neem ik er nu wat meer tijd voor en zet ik er een lekker bakje rooibosthee bij.

Tussendoor: gaan met die banaan!

Rond een uur of tien neem ik nog een latte bakkie met latte art als ik mijn vriend lief aankijk en een lekker banaan erbij. En dan weer: gaan met die banaan!

Lunch: alleen het broodnodige

We hebben sinds kort een broodbakmachine. Dus hebben we nu elke dag lekker vers gebakken brood op het menu. Dat wil je! En dan heb ik het nog niet eens over die overheerlijk geur van zo’n vers brood, mmm!

Tussendoor: variëren kun je leren

Mijn tweede tussendoortje van de dag is heel wisselend. Vandaag koos ik voor een mueslireep. Lekker om even die laatste uurtjes werken door te komen én om het vol te houden tot het diner.

Diner: wraps à la wat-er-op-dat-moment-in-je-koelkast-ligt

Goed voor de restjes in je koelkast: prop een lekkere wrap vol met al het lekkers dat er op dat moment in je koelkast ligt en it’s a wrap! Want, zeg nou zelf, alles is lekker in een wrap.

Wat verder ter tafel komt

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik eigenlijk de hele dag door graag eet. Dus ja, dan komt er ook wel eens een tompouce voorbij. Lekker!

Leuk dat je mijn ‘Wat ik eet op woensdag’ hebt gelezen. Wil jij ook je eetgewoontes delen met de community? Vinden we leuk! Stuur je  of   een berichtje, dan helpen we je op weg.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.