Deel deze blog

Wat ik eet op woensdag: Enzo's eetdagboek

Wat ik eet op woensdag: Enzo's eetdagboek

Aangezien je bent wat je eet, kun je iemand het beste leren kennen door te kijken naar wat hij of zij eet. Toch? Dus: neem een kijkje in de keuken van één van onze communityleden, leer elkaars eetgewoontes kennen en laat je inspireren op het gebied van voeding in: ‘Wat ik eet op woensdag’. Deze week op het menu: .

Ontbijt: Ready-to-eat pancakes

Ik start de dag met een Latte met havermelk (de barista-versie van Oatly). Qua eten ging ik deze ochtend voor makkelijk: 2 spelt-banaan pancakes van de AH, met daarbij een bakje Proteïn pudding. Maar meestal nuttig ik Brinta met kaneel als ontbijt, voedzaam en snel!

Tussendoor: Shake, shake, shake

Omdat ik zo'n 6 keer per week sport, heb ik natuurlijk voldoende eiwitten nodig. Dus neem ik tussendoor een Whey shake van Goldwhey in de smaak chocolade-hazelnoot met 200 ml halfvolle melk. Daarbij eet ik 2 gele kiwi's voor de nodige vitamines.

 Lunch: Soep zonder ballen

Nu we nog steeds thuiswerken, kan ik heerlijk genieten van een verse kop tomatensoep met basilicum en cayennepeper als lunch. Daarbij eet ik dan twee crackers met pesto, cottage cheese en wat Provençaalse kruiden.

Tussendoor: Shake, shake, shake (it again)

Tijd voor mijn tweede Whey shake van de dag, wederom met 200 ml halfvolle melk.

Diner: Lekker luxe!

Vanavond staat er een mooi mals biefstukje op het menu, met gebakken champignons en ui. De biefstuk heb ik gemarineerd met ketjap en sambal. Geserveerd met aardappelpuree & haricot verts. 

Tussendoor: After workout snack

Na het sporten neem ik nog zo'n 300 gram kwark, zo rond 21.30 uur. Hier gooi ik een handjevol ongebrande, ongezouten noten in en wat kaneel voor de smaak. 

Leuk dat je mijn ‘Wat ik eet op woensdag’ hebt gelezen. Wil jij ook je eetgewoontes delen met de community? Vinden we leuk! Stuur Ymkje of Ilse een berichtje, dan helpen wij je op weg.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.