Deel deze blog

Wat ik eet op woensdag: Jan's eetdagboek

Aangezien je bent wat je eet, kun je iemand het beste leren kennen door te kijken naar wat hij of zij eet. Toch? Dus: neem een kijkje in de keuken van één van onze communityleden, leer elkaars eetgewoonten kennen en laat je inspireren op het gebied van voeding in: 'Wat ik eer op woensdag'. Deze week op het menu: Jan.

Ontbijt: start met kwark

Ik ontbijt eigenlijk elke dag met het zelfde, namelijk kwark met noten en rode besjes. Voor mij een heerlijke start van de dag.

Tussendoor: (brood)trommelgeroffel...

Rond 10 uur begin ik weer trek te krijgen. Ik pak mijn broodtrommel er bij en haal hier twee stukken spelt brood uit. Lekker met kaas!

Lunch: quiche jij of kies ik?

Gister aten we een heerlijke lentequiche als diner, we kregen hem (gelukkig) niet helemaal op waardoor ik er nu tijdens mijn lunch nog een keer van kan genieten! Het is een quiche met salami, paprika, ui, peterselie, bieslook en kaas. Het recept kun je hier vinden.

Daarnaast eet ik ook nog 2 stukken brood met sandwichspread.

Tussendoor appeltje voor de dorst

Rond 3 uur eet ik eerst een appel. Hiermee red ik het echter nog niet helemaal tot het avondeten. Daarom haal ik nu ook nog de laatste twee stukken brood uit mijn trommel, weer belegd met kaas.

Diner: hollandse kost

Vanavond eten we lekker hollands. Wat ligt er dan op mijn bord? Nou, aardappelen met jus, bloemkool en een schnitzel. Eetsmakelijk!

Tussendoor: paasei hoort er bij

Over de gehele dag drink ik 3 bakken koffie en zo'n 8 glazen water. Ook heb ik nog een paar (pure) chocolade eitjes weggesnoept. Het is bijna Pasen toch? 

Leuk dat je mijn 'Wat ik eet op woensdag' hebt gelezen. Wil jij ook je eetgewoontes delen met de community? Vinden we leuk! Stuur  of  een berichtje, dan helpen we je op weg.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.