Deel deze blog

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Carina

Elke vrijdag in de zomervakantie plaatsen wij een mini-interview met een communitylid. Vijf vragen om erachter te komen wat de vakantie met het eetpatroon doet (of niet). Deze week deelt  al haar favorieten met je, want delen doet ze graag!

Waar heb je de vakantie doorgebracht?

We zouden naar Italië, door Corona kon dit helaas niet door gaan. We zijn daarom een weekje naar Ameland geweest. Wat hebben we het getroffen met het mooie weer, hoezo moeten we naar het buitenland?

Wat is het lekkerst dat je tijdens deze vakantie hebt gegeten en waar was dat?

De pan mosselen bij Zee van Tijd. Echt een aanrader! Ik ben de enige die mosselen sinds een aantal jaar lust. Als we op vakantie gaan en ik kom een restaurant tegen die bekend staat vanwege de goede vis, dan bestel ik mosselen als ze dat hebben.

Wat is je favoriete vakantiegerecht aller tijden?

Ik heb niet een favoriet gerecht, ik ben nu eenmaal dol op eten. Favoriet is de Italiaanse keuken. Jaarlijks keren we terug en vul ik mijn voorraadkast aan. Ik bestel graag meerdere gerechtjes om te delen. Een vleesplankje, salade caprese , bruschetta’s, eventueel een pizza om te delen en/of een heerlijke spaghetti carbonara. Die ik nu overigens ook echt goed zelf kan maken.

Eet je anders tijdens de vakantie dan normaal?

Tijdens de vakantie eet ik beter. We ontbijten elke ochtend, lunchen en dineren. In het dagelijkse leven sla ik meestal het ontbijt over. Ook bestellen we bij het avondeten altijd een fles water.  

Wat is volgens jou de ultieme tip om gezond de vakantie door te komen?

Dat flesje water drinken bij het eten. Deel eens een voorgerecht! Samen genieten van een carpaccio bijvoorbeeld en daarna elk een bordje pasta. Nog even een romantische wandeling bij zonsondergang. Zo houd je het in evenwicht en geniet je heerlijk zonder dat je er echt op let.

Wil je ook geïnterviewd worden? Stuur @ of @ een berichtje, dan nemen we snel contact met je op! 

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.