Deel deze blog

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Elleke

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Elleke

Elke vrijdag in de zomervakantie plaatsen wij een mini-interview met een communitylid. Vijf vragen om erachter te komen wat de vakantie met het eetpatroon doet (of niet). Vandaag maken we een rondreis door Europa met .

Waar heb je de vakantie doorgebracht?

Ik heb deze zomer drie heerlijke weken in Europa doorgebracht. De vakantie zijn we gestart in Oostenrijk bij vrienden, de tweede week waren we in Slovenië en de laatste week zaten we in Tsjechië bij mijn ouders.  

Wat is het lekkerst dat je tijdens deze vakantie hebt gegeten en waar was dat?

Deze weet ik! Dat is het geitenkaaspakketje dat ik had in een restaurant in Tsjechië. Dat land staat nou niet per se bekend om een overheerlijke keuken, dus daarom was ik hier aangenaam verrast over denk ik  Blush.

Wat is je favoriete vakantiegerecht aller tijden?

Dit vind ik een superlastige vraag! Omdat we vaak proberen naar verschillende landen op vakantie te gaan, eten we dus tijdens die vakantie ook verschillende dingen. Iets dat altijd terugkomt, elke vakantie, is ergens lekker schepijs scoren. Weliswaar geen gerecht, maar ik kan je heerlijk schepijs in Ljubljana aanraden.

Eet je anders tijdens de vakantie dan normaal?

Ik eet tijdens vakanties niet heel anders dan normaal. Maar je ritme is op vakantie meestal iets anders, dus de tijden dat ik eet verschuiven wel wat. Vaak wat later dan thuis. 

Wat is volgens jou de ultieme tip om gezond de vakantie door te komen?

Naast het lekkere eten, ook lekker in beweging blijven. En dat komt uit de mond van een niet-sporter! Dus met bewegen bedoel ik: lekker wandelen, achter je kind aanrennen. Dat soort zaken. Gegarandeerd succes.

Wil je ook geïnterviewd worden? Stuur @ of @ een berichtje, dan nemen we snel contact met je op! 

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.