Deel deze blog

Zomerrubriek: Vakantievragen aan May

Zomerrubriek: Vakantievragen aan May

Elke vrijdag in de zomervakantie plaatsen wij een mini-interview met een communitylid. Vijf vragen om erachter te komen wat de vakantie met het eetpatroon doet (of niet). We trappen af met , die in juni 2 weken vakantie met zijn gezin had. 

Waar heb je de vakantie doorgebracht?

Wij hebben 6 dagen in de stacaravan van mijn moeder gezeten in Julianadorp aan Zee. De rest van de vakantie zijn we lekker thuis in Sneek geweest.

Wat is het lekkerst dat je tijdens deze vakantie hebt gegeten en waar was dat?

Dat is sushi bij Yugo in Sneek.

Wat is je favoriete vakantiegerecht aller tijden?

Tapas in Valencia: heerlijke garnalen, mini-hamburgertjes en paella. We hadden een heerlijke witte wijn erbij, de hele setting was gewoon top!

Eet je anders tijdens vakantie dan normaal?

Ja, daar zit wel verschil in. Wij zijn normaal gesproken bewuste en gezonde eters, daar was wat minder van te merken tijdens deze vakantie. Patat als lunch is niet iets wat ik doorgaans neem en het aantal biertjes tijdens mijn vakantie was meer dan dat ik in de rest van het jaar zou drinken (ik drink namelijk nauwelijks alcohol).

Wat is volgens jou de ultieme tip om gezond de vakantie door te komen?

Ik vind dat je op vakantie moet kunnen genieten, dus dat je het best een beetje los mag laten. De tip die ik dan zou geven is om voornamelijk water te drinken i.p.v. frisdrank of alcoholische drankjes. Dat scheelt vaak een hoop!

Wil je ook geïnterviewd worden? Stuur of een berichtje, dan nemen we snel contact met je op! 

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.