Deel deze blog

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Veerle

Elke vrijdag in de zomervakantie plaatsen wij een mini-interview met een communitylid. Vijf vragen om erachter te komen wat de vakantie met het eetpatroon doet (of niet). Deze week gaan we mee naar Limburg met .

Waar heb je de vakantie doorgebracht?

Ik ben twee weken op een camping in Limburg geweest samen met mijn vriend. Helaas hadden we niet zulk mooi weer maar we hebben ons wel vermaakt gelukkig!

Wat is het lekkerst dat je tijdens deze vakantie hebt gegeten en waar was dat?

We zijn in Maastricht uiteten geweest en daar had ik een heerlijke pasta met kip, paprika en broccoli in een roomsaus. Super lekker!

Wat is je favoriete vakantiegerecht aller tijden?

Op Nusa Lembongan (een eiland bij Bali) heb ik gegeten bij Lemongrass en dit was echt de aller lekkerste kip. Geserveerd met aardappelpuree en gesmolten kaas. Ik krijg er direct weer zin in als ik er aan denk.

Eet je anders tijdens vakantie dan normaal?

Ja, dat denk ik wel. We doen vaker een borrel rond een uur of 4/5, met wat chips en een lekkere fuet of iets dergelijks. Thuis ben ik een stuk 'strenger' en zou ik dan eerder voor wat gezonds kiezen.

Wat is volgens jou de ultieme tip om gezond de vakantie door te komen?

Ik vind dat je op vakantie ook gewoon lekker moet kunnen genieten, ik luister dus echt naar waar ik zin in heb. Gek genoeg worden mijn porties daardoor wel een stuk kleiner. Eén koekje of een handje chips is vaak genoeg. Mijn tip is dus: luister naar je lichaam. In de zin van waar je trek in hebt, maar ook in hoe veel je nodig hebt.

Wil je ook geïnterviewd worden? Stuur @ of @ een berichtje, dan nemen we snel contact met je op! 

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.