Stel je vraag

Let op, je bent niet ingelogd. Je kunt pas een vraag stellen wanneer je bent ingelogdBen je nog geen lid van Doejemee? Meld je dan eerst aan.

Inloggen

Deel je recept op dinsdag: Rabarber

| 9 reacties

Elke dinsdag delen wij een leuk weetje over een product én vragen we jou om je favoriete recept hiermee te delen. Zo leren jullie (hopelijk) wat nieuws en inspireren we elkaar!
De keuze van het product is veelal seizoensgebonden, gebaseerd op actualiteiten of is door één van onze communityleden gevraagd om in de spotlights te staan! Het product van deze week is: Rabarber.

Weetje: Er bestaan ruim 120 rabarber rassen. Ooit bestonden er zelfs 300 soorten! En hoe roder de rabarber is, hoe zoeter hij smaakt.

Wat is jouw favoriete recept met rabarber?

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

9 reacties

Bovenliggend
  • Mag een combi ook :) Rabarber-aardbei compote

    Wat heb je nodig?

    2 kg rabarber, 1 pond aardbeien, 1 zakje vanille suiker, 2 eetlepels honing en kaneel (stokje of een halve eetlepel) eventueel kan er ook nog een steranijs bij. Als je nu beschikt over een slowcocker dan zet je alles voor 2 uurtjes op de low stand aan. Na twee uurtjes doe je er nog 2 eetlepels rietsuiker bij en je zet je cocker nog 30 minuten op high. Vergeet niet een schone theedoek op de pan/ onder het deksel te leggen! Daarmee voorkom je dat waterdamp terug valt in de compote. 

    Erg lekker bij ijs en yoghurt! Ook kun je het prima invriezen want het is best wel een grote hoeveelheid. 

Reactie
  • Mag een combi ook :) Rabarber-aardbei compote

    Wat heb je nodig?

    2 kg rabarber, 1 pond aardbeien, 1 zakje vanille suiker, 2 eetlepels honing en kaneel (stokje of een halve eetlepel) eventueel kan er ook nog een steranijs bij. Als je nu beschikt over een slowcocker dan zet je alles voor 2 uurtjes op de low stand aan. Na twee uurtjes doe je er nog 2 eetlepels rietsuiker bij en je zet je cocker nog 30 minuten op high. Vergeet niet een schone theedoek op de pan/ onder het deksel te leggen! Daarmee voorkom je dat waterdamp terug valt in de compote. 

    Erg lekker bij ijs en yoghurt! Ook kun je het prima invriezen want het is best wel een grote hoeveelheid. 

Onderliggend