Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.

Even voorstellen - leer elkaar kennen

| 53 reacties

Hey! Welkom bij Wijs met je spijs. In dit topic kun jij je voorstellen aan de andere community leden. Vertel bijvoorbeeld hoe je heet, hoe oud je bent en waarom jij lid bent geworden van deze community. Zo leren we elkaar wat beter kennen.

Heb je zelf een vraag die je wilt stellen maak dan een nieuw forum aan. Hier kun je lezen hoe dat moet. Veel plezier!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

53 reacties

Bovenliggend
  • Een broodbakmachine zou er nooit komen, volgens mijn vrouw. Weer zo'n groot apparaat in de keuken. Toen ik weer eens in de coolblue site aan het scrollen was, vroeg ik er nog even naar. "Je doet maar", zij mijn vrouw. Dat bleek licht sarcastisch bedoeld, maar was voor mij de reden om zo'n apparaat snel het winkelmandje in te slepen. Achteraf de beste aankoop ooit! Het meel haal ik bij de molen van Sumar en elke dag vers brood. Met het pasta apparaat ging het ongeveer net zo.

    Oja, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Willem Struijk en woon in Ureterp, samen met vrouw, twee kinderen. Ik kook graag met ingredienten van lokale leveranciers.  Vlees van de SchotseHooglanders in Opeinde, kip bij Kromhoekster kip uit Frieschepalen. Kruiden bij het kruidenwinkeltje in Beetsterzwaag. Nu koken we steeds meer vegetarisch, dus dat wordt een nieuwe zoektocht. Wie weet lokale leveranciers met mooie producten. En dé tip om vegetarisch koken leuk te maken?

Reactie
  • Een broodbakmachine zou er nooit komen, volgens mijn vrouw. Weer zo'n groot apparaat in de keuken. Toen ik weer eens in de coolblue site aan het scrollen was, vroeg ik er nog even naar. "Je doet maar", zij mijn vrouw. Dat bleek licht sarcastisch bedoeld, maar was voor mij de reden om zo'n apparaat snel het winkelmandje in te slepen. Achteraf de beste aankoop ooit! Het meel haal ik bij de molen van Sumar en elke dag vers brood. Met het pasta apparaat ging het ongeveer net zo.

    Oja, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Willem Struijk en woon in Ureterp, samen met vrouw, twee kinderen. Ik kook graag met ingredienten van lokale leveranciers.  Vlees van de SchotseHooglanders in Opeinde, kip bij Kromhoekster kip uit Frieschepalen. Kruiden bij het kruidenwinkeltje in Beetsterzwaag. Nu koken we steeds meer vegetarisch, dus dat wordt een nieuwe zoektocht. Wie weet lokale leveranciers met mooie producten. En dé tip om vegetarisch koken leuk te maken?

Onderliggend
  • Hoi Willem! Iemand die een broodbakmachine wel gebruikt, top! :) Bij ons thuis is er ook steeds minder vlees te vinden, deze week zelfs helemaal niks. Hier alvast de eerste tip: zelfgemaakte vegetarische burgers.. Wij hadden deze week een pompoenburger op het menu en ik vond 'm lekkerder dan de vleesvariant! Je vraag mag ook altijd gesteld worden op het forum, wie weet welke bruikbare tips er komen. Leuk dat je lid bent geworden!