Stel je vraag

Let op, je bent niet ingelogd. Je kunt pas een vraag stellen wanneer je bent ingelogdBen je nog geen lid van Doejemee? Meld je dan eerst aan.

Inloggen

Stel hier je vraag aan Rens Kroes

| 5 reacties

Vraag maar raak

Op donderdag 6 augustus om 20:00 uur zit powerfoodie Rens Kroes voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je vraag live tijdens het vragenuurtje stellen maar wil je er zeker van zijn dat jouw vraag aan bod komt? Stel je vraag dan hier alvast in het forum. Wij zijn reuze benieuwd wat jij graag wilt weten.

Win een boek

Onder alle reacties verloten we naderhand 5 van haar nieuwste boeken: RENS – Mijn lifestyle guide. Zie hier de actievoorwaarden voor het weggeven van de boeken.

Heb je nog geen account bij Doe je mee? Meld je dan hier aan. Als je al een account hebt: vraag maar raak!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

5 reacties

 • Hi Rens, een vraagje van mij. Wat is volgens jou ultiem brainfood? En heb je dan voor ons, met die of dat ingrediënten/ingrediënt ook een lekker en gezond recept?

 • Hi Rens, wat geweldig dat je dit doet! Mijn vraag gaat over iets waar ik zeer gemengde berichten over lees. Namelijk het barbecuen/roken van vlees, vis of andere gerechten.
  Ik beschouw mezelf als een echte vleesliefhebber maar sinds een aantal jaren begin ik me meer en meer tot de categorie flexitariër te rekenen.
  Er zijn ongetwijfeld genoeg lekkere vegetarische of vegan gerechten te maken op een barbecue/smoker, ik ken ze alleen nog niet.

  Sinds kort ben ik in het bezit van een 'bullet smoker' (zo een waar je een bak water onderin hebt) en komt het vlees/vis dus niet in aanraking met de vlam maar grill je low and slow. Mijn vraag zou dan ook zijn : Welk 'gezond' gerecht moet ik echt eens geprobeerd hebben? Ik sta overal voor open.
  En het hoeft ook niet makkelijk en snel. Al moet ik er een paar uur voor in de keuken staan, prima! Zolang het maar lekker en gezond is en het liefst ook geschikt voor een peuter van 2 jaar. 

 • Welk keukenapparaat mag volgens jou niet ontbreken in de 'gezonde' keuken?

 • Hallo Rens, 

  Wat leuk dat je dit doet. Ik ben heel nieuwsgierig. Mijn vraag gaat over (vr)eetbuien. Ken je ze? Ik kan het me niet voorstellen als ik foto's van jou bekijk. Maar ook bijvoorbeeld lekkere trek. Heb je recepten of tips? Ik merk dat dit soort hapjes super eenvoudig moeten zijn, anders grijp ik naar slechte zaken. 

  Groet van Esther

 • Wat gaaf! Ik heb wel wat vragen over mijn favoriete eten: humus en avocado. Of het nu gezond is... dat valt nog te betwijfelen gezien de hoeveelheid calorieën... haha. Er zijn zoveel verschillende kant en klaar humus varianten te koop. Jij hebt ook een variant die ik weleens maak met tahin en kikkererwten. (Vers is altijd gezonder). Nu is daar niet altijd tijd voor. Welke uit de winkel komt nu het meest in de buurt van een andere gezonde humus? 
  En wat avocado betreft: wat zijn jouw favoriete recepten met deze vrucht? Dan ga ik die eens maken.