Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Doejemee.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Zitten jouw zaadjes al in de grond?

| 14 reacties

Leuk dat jullie meedoen met het moestuinproject! Het heeft even geduurd maar de temperatuur stijgt eindelijk en hopelijk kunnen we nu echt gaan genieten van de lente en aan de slag in de moestuin. Alle zaadjes zijn inmiddels verstuurd. Heb je je adres wel doorgegeven maar nog niks ontvangen? Laat het ons dan weten!

Op onze moestuinpagina kun je alle blogs en forums bekijken, zo blijft het mooi overzichtelijk. In de blog van onze moestuinexpert Raoul kun je de eerste stappen vinden om te zaaien. Sommige zijn al begonnen met zaaien, goed hoor! Als je hebt gezaaid, deel dan een foto hieronder van jou moestuin! Kunnen we mooi met elkaar meekijken Slight smile. Heb je vragen, stel ze gerust. Raoul is in zijn moestuin ook druk bezig met voorbereiden van komend seizoen op zijn eigen moestuin maar staat ook voor jullie klaar!

Hou wijs met je spijs goed in de gaten voor nieuwe berichten over de groei, overpotten of gewoon om te praten over moestuinieren. Doe actief met ons mee en je mag vragen stellen, foto's delen van je moestuin en tips delen met elkaar.

Veel zaaiplezier! 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

14 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend