Deel deze blog

Waar wil jij aan werken in het nieuwe jaar?

Waar wil jij aan werken in het nieuwe jaar?

Heb jij dat nu ook? Op oudejaarsdag kijk ik terug op het afgelopen jaar en dan denk ik na over wat er is gebeurt en wat ik heb gedaan. Vaak ontstaat op deze momenten de gedachte dat je volgend jaar nu toch echt wilt stoppen met roken, meer wil bewegen of vaker nee wil zeggen. Wat je voornemen ook is, je start vol goede moed op 1 januari. En dan, tja hoe hou ik het vol? Dat veranderen lastig is, is meer dan waar.   

Ga jij de uitdaging aan?

Zeg jij ja tegen 30 dagen werken aan je persoonlijke ontwikkeling,? Is dat één uitdaging? Jazeker dat is het. Om je daarbij te helpen bieden wij je via Blij in je brein een kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Hoe? Door mee te doen met de veerkracht challenge.

Meld je aan

Op de aparte pagina van de veekracht challenge vind je alle informatie die je nodig hebt. Nadat je de app van Mindwave hebt gedownload kan niets je meer tegenhouden. Hou je liever een papieren dagboek bij dan kan dat natuurlijk ook.  

Hoe werkt het dan?

Echt ingewikkeld is het niet. Het vraagt alleen wel discipline van je om eraan te werken. Nadat je de app hebt gedownload ontvang je elke dag een berichtje van ons met daarin een uitdaging en een reflectievraag. In het mailtje zit een link naar Blij in je brein daar kun je in een afgeschermde omgeving inspiratie vinden over de uitdaging van de dag. Ook is er op deze plek een mogelijkheid om met andere deelnemers in contact te komen. Je kunt hier hulp vragen en bieden als je of iemand anders even vastloopt. Dit kan 1 op 1 ook in de app, het is maar net waar jij je prettig bij voelt.

Geen goede voornemens voor 2021

Als je de uitdaging aan wil gaan en wil werken aan je veerkracht met je eigen goede voornemen, geen probleem, ook dan kun je meedoen. Ben je opzoek naar inspiratie op het gebied van goede voornemens? Bekijk dan eens deze lijst met 30 onderwerpen.

3 gouden tips

  1. Het is handig om voor jezelf vóóraf te bepalen welk moment van de dag het beste bij jou past. Dit kan vroeg in de ochtend zijn óf vlak voor het slapen gaan. Zorg ervoor dat je niet gestoord kan worden. Reserveer tijd én een plek voor jezelf.
  2. Houd het simpel en dicht bij jezelf. Zeker als je voor de eerste keer gaat schrijven in een ‘dagboek’.
  3. Schrijf alles op wat in je opkomt. Voel je vrij om je gedachten alle ruimte te geven. Je schrijft voor jezelf dus de remmen mogen los.

Alles over de veerkracht challenge vind je op deze pagina. Lees de dagelijkse uitdagingen en ga er mee aan de slag. Kom in contact met andere deelnemers en deel je doelen als je wil.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.