Deel deze blog

Veerkracht yoga terugkijken

Veerkracht yoga terugkijken

Op 23 maart gaf Manon Veerkracht yoga met als thema waarden & patronen. Heb je die gemist? Kijk dan de yogasessie hier terug. 

Waarden & patronen

Normen en waarden zijn de basis voor het vormen van patronen.  We groeien met ze op omdat we niet beter weten.  Zijn het wel jouw waarden? Wie ben jij? En wat heb jij nodig? Tijdens deze yoga les leer je simpele meditatie technieken om inzicht te krijgen hoe je jouw normen en waarden kan observeren en te voelen: zijn ze echt van mij of zijn ze van een ander. En welke patronen zijn daaruit voortgekomen die jou uit jouw kracht halen?

Wat heb je nodig?

Niet iedereen heeft een kast vol professionele yoga attributen maar gelukkig zijn er simpele alternatieven die je vast wel in huis hebt.

Yogamat - heb je die niet dan kun je ook gewoon op een vloerkleed gaan zitten óf leg een dekentje neer op je houten/laminaat/tegelvloer zodat je in ieder geval niet koud wordt.
Yoga kussen – heb je die niet? Dan pak je een of meerdere kussens uit je bed en van je bank. Je kunt er ook eentje maken! Pak je hoofdkussen uit je bed, rol deze zo strak mogelijk op en bind het rolletje vast door aan de boven- én onderzijde een sjaal/sok/riem/panty te binden.
Twee tennisballen – 2 zachte stress ballen zijn ook goed of leen de speelbal van je hond.
2 yoga blokken – die kun je ook prima vervangen voor 2 dikke boeken van dezelfde hoogte.
Pen en papier – dan kun je tussentijdse inzichten maar ook de antwoorden op enkele vragen opschrijven.

Geniet van de les

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.