Verzacht je angstmoment met deze online training

Druk, druk, druk

Tijdens de COVID-19 periode had ik nog steeds dromen, maar mocht ik “mijn droom” niet meer live uitvoeren. Toen ik 2 jaar geleden “Zacht met Angst” ontwikkelde, wist ik gelijk: deze training wil ik graag online maken. Juist voor mensen, die angsten hebben om in een groep te zijn of helemaal niet naar buiten durven. Ik zag er best tegenop want het kost enorm veel tijd om een training online neer te zetten. Ik gaf 12 lessen per week en ook nog weleens trainingen in het weekend. En zo kabbelden we verder. De training bleef maar in mijn hoofd. Het lukt me niet om de tijd ervoor te vinden. En zo liet ik het los.

En toen was er tijd

Totdat we 15 maart thuis kwamen te zitten. En het eerste wat in me op kwam: ik wil aan de slag met de online versie van “Zacht met Angst”! Het plan had ik in theorie al uitgewerkt. Hoe gaan we het doen? Ik had 7 sleutels in mijn hoofd. In de training wilde ik graag theorie verwerken (het liefst ingesproken) en de daar bijbehorende technieken uitleggen in filmpjes.

Aan de slag!

We richten een mini opnamestudio in. Er moest nog een goede kwaliteit film/foto-camera komen en lampen voor optimaal licht. We deden alles samen en ik moet zeggen wat een top team. We leerden allebei. Eelco de techniek en de live-muziek en ik de yoga en het inspreken van de filmpjes. Ik sprak ze in de nacht in bij een goede set microfoons. We hadden natuurlijk geen geluidsdichte studio, dus alles moest in de avond/nacht. En ja, natuurlijk werden er ook de nodige bloopers gemaakt en moesten sommige filmpjes over. 

De 7 sleutels

De training bestaat uit 7 sleutels die je elk inzicht geven in jouw angstmoment. Je leert hoe je jouw angstmoment kan verzachten. Deze technieken zijn doeltreffend en makkelijk in te zetten in je dagelijks leven. Je leert het leven weer in eigen handen te nemen en je niet te laten leiden/lijden door angsten. Verder zijn er verschillende opdrachten en een yin yoga les en een Yoga Nidra verwerkt in deze online training.

Speciaal voor Blij in je brein-leden: kortingscode online training

Speciaal voor Blij in je Brein hebben we een kortingscode voor deze bijzondere online training “Zacht met Angst". Een kortingscode van 10%. De training kost je dan €71,96 in plaats €79,95. Wil je de code ontvangen? Wordt dan lid van Doe je mee? én de Blij in je brein community, laat vervolgens onder deze blog een berichtje achter en we zorgen dat de kortingscode naar je toe komt. Doe je mee?

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.