Deel deze blog

11 vragen aan Rudin

11 vragen aan Rudin

Elke week een kort interview met één van je medewandelaars. Hoe leuk is dat? Zo leren we elkaar beter kennen én motiveren we elkaar voor de virtuele Elfstedentocht.

 1. Wie ben je?

Rudin Eijgelaar, vader van 3, partner van 1, levensgenieter en evangelist voor De Friesland.

 2. Waarom doe je mee aan de virtuele Elfstedentocht?

Ik heb me aangemeld voor de virtuele Elfstedentocht, omdat ik graag wandel. Door synchronisatieproblemen met de app houd ik het nu zelf bij en dus niet via Endomondo.

 3. Wandel je het hele Elfstedenpad of delen van de route?

Tijdens mijn vakantie op Ameland in het prachtig huisje van De Friesland heb ik heerlijke wandelingen gemaakt. Uren lopen door de prachtige natuur, omringd door konijnen, kiekendieven en reeën. Daarnaast loop ik ook veel door het Leeuwarderbos en loop ik vaak een rondje hard door het Rengerspark in Leeuwarden voor de werkdag begint. Volgens mij staan geen van deze routes op de officiële Elfstedenroute. Wink

   

 4. Hoeveel spierpijn heb je na een wandeling?

Gelukkig valt dat mee. Soms heb ik wel last van sommige gewrichten na een flinke wandeling.

 5. Wandelde je hiervoor ook al?

Ja, wandelen vind ik een heerlijke manier van ontspannen.

 6. Wie is je favoriete wandelmaatje en waarom?

Spotify. Thuis of tijdens het werk vind ik het beluisteren van een podcast afleidend en luister ik liever naar muziek op de achtergrond. Tijdens het wandelen vind ik het juist motiverend om naar een podcast te luisteren, bijvoorbeeld de podcasts van De Correspondent.

 7. Wandel je liever zonder of met muziek/podcast?

Wandelen met podcast, hardlopen doe ik liever zonder headset of oordopjes.

 8. Op welke schoenen wandel je? / Wat is je wandeloutfit?

Wandelschoenen van de Decathlon. Bij voorkeur in korte broek en T-shirt.

 9. Wat is je mooiste wandelroute?

Tijdens de vakantie met mijn gezin heb ik enorm genoten van de wandelroutes op Ameland. Als ik echt mag kiezen vind ik Zwitserland een prachtig land om te wandelen. Veel hoogtediversiteit en betoverend mooie routes. Vooral rond Verbier. In de winterperiode kan je er heerlijk skiën en zomers avontuurlijk hiken.

 10. Wat is jouw eettip/snack voor onderweg?

Alleen water neem ik mee als ik langere afstanden ga lopen, verder neem ik zo min mogelijk proviand mee.

 11. Met welke collega zou je graag een wandeling willen maken? En waarom?

Met Andries Woldering. Met hem maakte ik in het pre-coronatijdperk regelmatig een pauzewandeling. Dat mis ik wel. Ook zou ik wel een wandeling willen maken met Patrick van Tilburg, die heb ik al veel te lang niet gesproken. Nu ik over deze vraag nadenk zijn er best wel veel collega’s waarmee ik zou willen bijpraten tijdens het wandelen. Zeker na ruim 4 maanden thuiswerken.

Wandel jij ook mee met de virtuele Elfstedentocht? ​​​​​​​Dan stellen wij ook jou graag 11 vragen. Doe je mee? Tag diegene waar jij meer van zou willen weten.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.