Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Groene zone training

| 6 reacties

Weer terug na een tijdje afwezig op doejemee :) Ik dacht leuk om deze inspiratie met jullie te delen. https://www.youtube.com/watch?v=MALsI0mJ09I Mijn inzicht was iig dat ik veel te veel trainde in de gele en rooie zones omdat dit "goed voelde" je had wat gedaan. Mooi inzicht dat je met minder inspanning ook veel fitter / sterker kunt worden. 

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

6 reacties

Bovenliggend Reactie
  • :) Ja die statistieken op Strava voelen een beetje als groepsdruk he :) Al moet ik zeggen dat ik regelmatig ook spreek met wat semi-profs, fietsers en lopers die het al een tijdje doen en die eigenlijk daar helemaal niet op letten. En het veelal ook volslagen onzin vinden om te kijken naar gemiddelden qua snelheid etc. Ik volg er een aantal die strava aanzetten op volle snelheid en uitzetten op volle snelheid om maar een cool gemiddelde te halen haha.... Jij ook succes met trainen

Onderliggend
Geen gegevens