Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Verandert jouw sport leeftijd ook wel eens?

| 2 reacties

Ik fitness 2x per week en laat om de twee maanden alles nameten. Mijn gewicht, vet, BMI, etc. Daar komt dan ook je "sportleeftijd" naar voren. Deze week was ik weer een paar jaar jonger geworden. Dat is leuk thuiskomen. Ik heb ook meegemaakt dat de ene meting een leeftijdverschil van 5 jaar aangaf t.o.v. de voorgaande meting. Heb jij dat ook meegemaakt?

Voordat  je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst  aanmelden voor Doejemee.

2 reacties

  • Ik sport bij Living Well met de Milon methode, daar zit die meting bij. Wellicht is dat het verschil. Het kan inderdaad wat demotiverend werken, maar als je consequent wekelijks 2x sport en op je eet- en beweeg patronen let, zit je wel goed.

  • Kijk dat zijn goede berichten  Slight smile 

    Ik heb dit zelf nog nooit gedaan. Hooguit een keer een meting van BMI (gewicht en lengte) en vetpercentage (dat ging nog met een tang toen). Binnenkort ga ik een leefstijl check doen waarbij gekeken wordt naar gezondheidsklachten, bloeddruk, cholesterol, glucose, middelomtrek, uithoudingsvermogen en zelfs een leef- en werkstijl. Ik ben erg benieuwd wat eruit gaat komen. 
     

    Was de lagere score voor jou reden om weer meer te gaan sporten en bewegen? Ik kan mij voorstellen dat het ook een beetje demotiverend werkt..