Wandeltrainingen: doe je mee?

De community Fit in je vel organiseert op zondag 27 september leuke wandeltrainingen in Heerenveen.  De professionele wandeltrainers Norbert Baas en Tjisse Brookman verzorgen de trainingen "Actief wandelen" en "Sportief wandelen". Benieuwd naar het verschil? Dat leggen we graag aan je uit.

Sportief wandelen

Tijdens de training "Sportief wandelen" ga je aan de slag met het verhogen van je wandelsnelheid. We wandelen met een snelheid van 5,5 km/u. We starten met een introductie gevolgd door een warming-up en gaan daarna lekker bezig met verschillende technieken en krachtoefeningen. De training sluiten we uiteraard af met een cooling-down, rekken en strekken. Ook komen er nog wat cognitieve oefeningen aan bod om je wandelbrein te triggeren.

Actief wandelen

Tijdens de training "Actief wandelen" focussen we minder op de snelheid maar meer op de techniek. We wandelen met een snelheid van ongeveer 3,5 km/u. We beginnen met een introductie gevolgd door een warming-up en gaan daarna aan de slag met je wandeltechniek, doen we een aantal balansoefeningen en natuurlijk komt ons brein ook aan bod tijdens de cognitieve oefeningen. De training eindigt met een fijne cooling-down.

Meld je aan

Meld je aan voor één van de trainingen via onderstaande links. Vol = vol, dus wees er snel bij.