Webinar 'Oeh lekker, stress' met Bernard Maarsingh | 18 juni 09.00-10.00 uur

| 1 reacties

In tijden van corona is het van belang dat werknemers, maar werkgevers zeker ook, weten hoe zij adequaat om moeten gaan met stress. Er is immers geen ontkomen aan, stress is een onderdeel van ons leven. En daar is veel over te vertellen. Daarom organiseerde Vitaal Ondernemend Noord Nederland een gratis webinar waarin je op een positieve manier leert omgaan met stress.

Webinar gemist? Kijk het hier terug:

Stress, vriend of vijand?
Door stress goed en systematisch te gebruiken, fysiek, maar ook emotioneel en cognitief, geef je je brein een enorme oppepper. En als je dat slim doet, in de juiste volgorde, dan kun je grote effecten teweegbrengen.

Door stress lichamelijk fitter, een beter werkgeheugen, meer flexibiliteit in je oplossingsvermogen, emotioneel stabieler, meer zelfvertrouwen en tevredener met je leven worden? Dat lijkt haast niet te geloven, omdat we altijd hebben geleerd stress als vijand te zien, niet als vriend.

Eén ding is zeker, in tijden van stress, wellicht meer door de enorme economische gevolgen van corona dan door het virus zelf, is het van essentieel belang om fit en energiek te blijven, in je lijf en in je brein!

Verander je kijk op stress
Bernard Maarsingh is specialist psycholoog in de vakgebieden Arbeid en Organisatie en Gezondheidszorg en nadrukkelijk bezig met vernieuwing in de zorg. In dit webinar, georganiseerd door Vitaal Ondernemend Noord Nederland, verandert hij je kijk op stress voor altijd.

Heb je nog vragen aan Bernard? Stel ze dan hieronder!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

1 reacties

Bovenliggend Reactie Onderliggend
Geen gegevens