Deel deze blog

Wat ik eet op woensdag: Bastiaan's eetdagboek

Wat ik eet op woensdag: Bastiaan's eetdagboek

Aangezien je bent wat je eet, kun je iemand het beste leren kennen door te kijken naar wat hij of zij eet. Toch? Dus: neem een kijkje in de keuken van één van onze community leden, leer elkaars eetgewoonten kennen en laat je inspireren op het gebied van voeding in: 'Wat ik eet op woensdag'. Deze week op het menu: Bastiaan.

Ontbijt: Ontbijt...?

Ik woon thuis samen met mijn vrouw en 2 kinderen met een leeftijd tussen de 1 en 4 jaar. Dit zorgt voor best wel hectische ochtenden en avonden waardoor ik minder tijd en energie steek in het voedsel. Eigenlijk niet heel slim, want goed voedsel is natuurlijk belangrijk. In de ochtend eet ik vrijwel nooit. Wel neem ik altijd een hele goede stevige kop koffie met veel melk (normale halfvolle melk).

Lunch: Fruitfeest

Om 12:15 ben ik begonnen aan de lunch. Dit was vandaag twee witte boterhammen (tijger) met pepersalami en boter. Na twee boterhammen had ik nog trek in iets meer. Dit zijn twee crackers (volkoren) geworden. Eentje met kaas (belegen) en eentje met fruithagel (guilty pleasure). Daarbij heb ik een kop koffie en sinaasappelsap genomen (vers).

Avondeten: Nasi Goreng

Tussen de lunch en avondeten snoep of eet ik vrijwel niet. Het avondeten was vanavond zelfgemaakte Nasi Goreng zonder saté. Wij zijn voor 50% vegetarisch geworden en mijden zoveel als mogelijk varkensvlees. Hier kan ik namelijk hevig op reageren. Dit kan zijn dat mijn huid begint te jeuken en is het ook mogelijk dat ik puistjes krijg (en dat op mijn 35ste... Fearful).

Tussendoor: Going nuts

In de avond neem ik wel eens wat noten, dit is erg divers. Ene keer zijn het cashewnoten (gezouten) en de andere keer is het een Japanse mix. Ik eet echt nooit chips of koekjes in de avond.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.