Deel deze blog

Wat ik eet op woensdag: Jitty's eetdagboek

Wat ik eet op woensdag: Jitty's eetdagboek

Aangezien je bent wat je eet, kun je iemand het beste leren kennen door te kijken naar wat hij of zij eet. Toch? Dus: neem een kijkje in de keuken van één van onze communityleden, leer elkaars eetgewoontes kennen en laat je inspireren op het gebied van voeding in: ‘Wat ik eet op woensdag’. Deze week op het menu: .

Ontbijt: Die slaan we over

Ontbijten doe ik vaak niet. Niet bewust. Nee, ook niet omdat ik aan intermittent fasting doe. Maar gewoon omdat ik vaak niet de behoefte heb om te ontbijten. Wel begin ik mijn dag met een lekker bakje cappuccino.

Tussendoortje: Of laat ontbijtje?

Rond 10 uur gaan we dan toch voor een broodje gebakken ei.  Een voordeel van het thuiswerken! Al zou je dit misschien ook het (late) ontbijt kunnen noemen? Daarbij drink ik een lekker glas met Siroop van Slimpie.

Lunch: Een lekker stokbroodje

Een half wit stokbroodje met filet americain, peper, zout en een beetje ijsbergsla. Een glas rivella erbij, maakt de lunch compleet.

Tussendoortje: Water

Tussendoor drink ik alleen water. Geen hapjes of snackjes.

Diner: Vegetarische burritos

Met behulp van het pakje voor wereldgerechten van Knorr zet ik in ongeveer een half uur heerlijke vegetarische burritos op tafel. In plaats van kip met paprika zitten er maïs, kidneybonen en paprika in.

Avondsnack: Even genieten

Samen met mijn man geniet ik van een heerlijk speciaal biertje met een paar stukjes boeren metworst erbij. Gevolgd door nog een laatste glas water.

Leuk dat je mijn ‘Wat ik eet op woensdag’ hebt gelezen. Wil jij ook je eetgewoontes delen met de community? Vinden we leuk! Stuur Ymkje of Ilse een berichtje, dan helpen wij je op weg.

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.