Deel deze blog

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Jan

Zomerrubriek: Vakantievragen aan Jan

Elke vrijdag in de zomervakantie plaatsen wij een mini-interview met een communitylid. Vijf vragen om erachter te komen wat de vakantie met het eetpatroon doet (of niet). Vandaag alweer de laatste rubriek en sluiten we af op camping de Stoetenslagh met communitymanager .

Waar heb je de vakantie doorgebracht?

Wij zijn dit jaar in Nederland gebleven, Het oorspronkelijke doel was Zuid-Frankrijk maar een aantal maanden terug hebben we toch maar besloten deze vakantie te annuleren. Nu hebben we een heerlijke vakantie gehad op camping De Stoetenslagh, een camping op 8 kilometer van Hardenberg.

Wat is het lekkerst dat je tijdens deze vakantie hebt gegeten en waar was dat?

We zijn uit eten geweest naar pizzeria Cucina 39 in Hardenberg. Een sfeervolle pizzeria met een heel hoge waardering. Achteraf bleek dat deze waardering zeker terecht was. Heerlijk gegeten. Ik heb de lokale specialiteit besteld, de Cucina 39: Pizza met basilicumbodem, tomatensaus, mozzarella, ossenhaaspuntjes, rucola, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas.

Wat is je favoriete vakantiegerecht aller tijden?

Op een vakantie lang geleden heb ik in een restaurantje langs de weg een keer heerlijke tijgergamba’s gegeten. Deze staat nog steeds op eenzame hoogte op mijn top 10 lijst.

Eet je anders tijdens de vakantie dan normaal?

Ja, in de vakantie doe ik net of het iedere dag weekend is. ’s Avonds een (alcoholvrij) biertje, nootje, chips of iets anders te snaaien. Met als resultaat dat ik nu weer extra op mijn voeding let om de vakantiekilo’s kwijt te raken. 

Wat is volgens jou de ultieme tip om gezond de vakantie door te komen?

Ook in de vakantie blijf ik altijd sporten. Een aantal keren per week de wekker om zeven uur en eerst een uur hardlopen. Daarnaast zorg ik ook voor de nodige ontspanning. Mentale fitheid is ook belangrijk. Een lekkere wandeling maken of de rust nemen om een boek te lezen of puzzel te maken. Heerlijk.

Dit was alweer het laatste interview in deze zomerrubriek. We hopen dat iedereen een mooie zomervakantie gehad heeft. En mocht je net als Jan onverhoopt ook last hebben van een paar vakantiekilo's? Hou onze community dan in de gaten want binnenkort komen we met een aantal tips om ze er snel weer af te krijgen! Slight smile

Deel deze blog
Anonymous

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.