Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Samen Fitter. Heb je al een account? Log dan snel in.

Stel hier je vraag aan Rens Kroes

| 30 reacties

Vraag maar raak

Op donderdag 6 augustus om 20:00 uur zit powerfoodie Rens Kroes voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt je vraag live tijdens het vragenuurtje stellen maar wil je er zeker van zijn dat jouw vraag aan bod komt? Stel je vraag dan hier alvast in het forum. Wij zijn reuze benieuwd wat jij graag wilt weten.

Win een boek

Onder alle reacties verloten we naderhand 5 van haar nieuwste boeken: RENS – Mijn lifestyle guide. Zie hier de actievoorwaarden voor het weggeven van de boeken.

Heb je nog geen account bij Doe je mee? Meld je dan hier aan. Als je al een account hebt: vraag maar raak!

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

30 reacties

Bovenliggend
  • Hi Rens, wat geweldig dat je dit doet! Mijn vraag gaat over iets waar ik zeer gemengde berichten over lees. Namelijk het barbecuen/roken van vlees, vis of andere gerechten.
    Ik beschouw mezelf als een echte vleesliefhebber maar sinds een aantal jaren begin ik me meer en meer tot de categorie flexitariër te rekenen.
    Er zijn ongetwijfeld genoeg lekkere vegetarische of vegan gerechten te maken op een barbecue/smoker, ik ken ze alleen nog niet.

    Sinds kort ben ik in het bezit van een 'bullet smoker' (zo een waar je een bak water onderin hebt) en komt het vlees/vis dus niet in aanraking met de vlam maar grill je low and slow. Mijn vraag zou dan ook zijn : Welk 'gezond' gerecht moet ik echt eens geprobeerd hebben? Ik sta overal voor open.
    En het hoeft ook niet makkelijk en snel. Al moet ik er een paar uur voor in de keuken staan, prima! Zolang het maar lekker en gezond is en het liefst ook geschikt voor een peuter van 2 jaar. 

Reactie
  • Hi Rens, wat geweldig dat je dit doet! Mijn vraag gaat over iets waar ik zeer gemengde berichten over lees. Namelijk het barbecuen/roken van vlees, vis of andere gerechten.
    Ik beschouw mezelf als een echte vleesliefhebber maar sinds een aantal jaren begin ik me meer en meer tot de categorie flexitariër te rekenen.
    Er zijn ongetwijfeld genoeg lekkere vegetarische of vegan gerechten te maken op een barbecue/smoker, ik ken ze alleen nog niet.

    Sinds kort ben ik in het bezit van een 'bullet smoker' (zo een waar je een bak water onderin hebt) en komt het vlees/vis dus niet in aanraking met de vlam maar grill je low and slow. Mijn vraag zou dan ook zijn : Welk 'gezond' gerecht moet ik echt eens geprobeerd hebben? Ik sta overal voor open.
    En het hoeft ook niet makkelijk en snel. Al moet ik er een paar uur voor in de keuken staan, prima! Zolang het maar lekker en gezond is en het liefst ook geschikt voor een peuter van 2 jaar. 

Onderliggend
Geen gegevens