Reageren of een ervaring delen?

Wil je reageren op een vraag of zelf een vraag stellen? Of wil je jouw ervaring delen met de andere leden. Dat kan, maar alleen wanneer je je hebt aangemeld voor Doejemee.  Heb je al een account? Log dan snel in.

Hoe gaat het in jouw moestuin?

| 6 reacties

Kreeg jij ook de moestuinkriebels toen de zon eindelijk begon te schijnen? 

Onze moestuinexpert Raoul heeft een filmpje geplaatst over zijn broeikas, heb je het filmpje nog niet gezien? Kijk hem hier terug! 

Hier een kijkje bij mij in de moestuin. Ik moest zeggen dat het beste redelijk gaat. Het groeit goed, ik heb zelfs al een keer sla op mijn brood gedaan bij de lunch. Dat was lekker! 

Hoe gaat het in jullie moestuin? Heb je ook nog wat anders in je moestuin dan sla, tomaat of wortel is dat ook leuk om te delen. Deel een foto hieronder. Ik ben benieuwd! 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Voordat je een reactie kunt plaatsen moet je je eerst aanmelden voor Doejemee.

6 reacties

 • Dat ziet er al goed uit Jantine!

 • Het gaat goed in mijn moestuintje! Wat heerlijk om 's ochtends voor het werken een rondje door de tuin te doen, water te geven. Ook in de pauze doe ik vaak een rondje, wordt er zo blij van!

  Naast tomaten via De Friesland heb ik Roma tomaatjes, een snackpaprika (daar is er maar 1 van overgebleven), snackkomkommers en 2 mini aardbeiplantjes in de bak gezet, allemaal gekweekt vanuit zaadjes. De komkommers heb ik net in de bak gezet vandaar de parasol zodat de bladeren niet verbranden. Er zit ook nog een verrassing in de bak, die zat tussen de sla maar is het echt geen sla. Nieuwsgierig wat daar uit komt!

  De ijsbergsla heb ik ook vanuit zaden gekweekt, die groeien als een speer. De aardbeiplanten heb ik van een vriendin gekregen.  

  Verder nog een schaduwhoekje in de tuin gemaakt, daar komt echt alleen schaduw. Was wel even zoeken wat daar kan maar het begint te komen. Ben benieuwd of dat ook echt goed komt (bosui, wortel, spinazie, rucola). De bieslook vond ik in de bloementuin, tot vorig jaar nooit geweten dat het bieslook was. Die heb ik nu maar verzet naar het schaduwhoekje. Kijken of het daar aanslaat. 

 • Ik merkte wel dat door het koude natte weer de boel stilstond, maar inmiddels groeit er weer flink wat!

  De grote groeiers zijn de radijs en paprika plant. De sla is goed opweg, net als de 3 paprikaplantjes. 

  Ook hier hebben sommige plantjes wat te leiden gehad door mijn platvoet puppy die graag even rondsnuffelde bij de plantjes. 

  Paprika plantenKrulsla, dropplant, klaproos en zonnebloemRadijs, rucola en tomaat

 • Als je via Invoegen kiest voor 'afbeelding/video/bestand' Dan staat onder het vakje bij 'Bestand/URL' in het grijs de tekst 'Uploaden'. Als je op 'Uploaden' klikt, dan kom je de foto's vanaf jouw computer/telefoon toevoegen. 

 • Hoi Hettie, wat leuk om te zien. Gaat hartstikke goed. Hoe heb jij de foto's ingevoegd? Moest jij ook een URL invoegen? Hoe heb je dat gedaan?

 • Het krijgt steeds meer body, maar wordt helaas wel wat beinvloed door ons loslopend konijn RabbitGrin .